Argeta stručni tim i publika su odlučili. Dobili smo 18 pobjednica iz cijele regije koje su već na putu u tvornicu Argeta u Izoli

U Hrvatskoj je Argetin stručni žiri odabrao mame pobjednice Dijanu, Sanelu i Jasnu koje su već krenule u veliki izazov – provjeru proizvodnje Argeta pašteta. Majke će sudjelovati u ocjenjivanju tvornice kao najstroži žiri kvalitete.



Mame će kontrolirati kvalitetu proizvodnje


U tvornici u Izoli svi nestrpljivo očekuju dolazak mama. Mame će ove subote, 11. svibnja, vidjeti svakodnevne živote zaposlenika i dobiti detaljan uvid u njihov posao. Vidjet će velika kuhala i miješalice koje čine ukusnu paštetu, kao i procese punjenja i pakiranja. Također će dati svoje mišljenje o laboratorijskoj kontroli i procesu sterilizacije koja osigurava da Argeta paštete ne trebaju konzervanse. Na kraju svojeg posjeta, prijavit će svoje recenzije i podijeliti svoja mišljenja o procesu proizvodnje Argeta paštete.



Nezaboravno putovanje za odabrane mame je započelo!



Odabrane su mame iz 6 država


Projekt „Odobrile mame“ odvijao se regionalno, a za mjesto „najstrožeg žirija kvalitete“ mogle su se natjecati mame iz šest država: Slovenije, Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Kosova. U prvom krugu lokalni je žiri na pojedinačnom tržištu od svih pristiglih prijava najprije izabrao 10 polufinalistica. Tih 10 polufinalistica predstavljeno je i široj javnosti, a stručni Argeta tim i publika na svakom su tržištu odlučili koje 3 mame će postati najstroži žiri kvalitete. Mame očekujemo u tvornici u Izoli, gdje će se na vlastite oči moći uvjeriti u Argetinu kvalitetu.



Sve o Argetinom projektu „Odobrile mame“ možete pratiti na


www.odobrile-mame.hr



Odabrane mame iz Hrvatske...




Dijana, Jasna i Sanela