Argeta poziva mame da kao najstroži žiri i supervizori kvalitete posjete tvornicu i ocijene proces proizvodnje i odabira sastojaka za proizvodnju Argeta pašteta

U Argeti su odlučili dokazati superiornost kvalitete Argeta paštete koja je rezultat pažljivo odabranih sastojaka, kontinuiranog razvoja i specifičnog fokusa na zadovoljstvo potrošača, na poseban način. Na detaljan pregled Argetinih tvornica, procesa proizvodnje i odabira sastojaka, Argeta će pozvati najstroži žiri i supervizore kvalitete kada je riječ o odabiru obiteljskih obroka – to su mame.



Argetine ambasadorice


Prvo, Argeta je prvo odabrala ambasadorice, naše kolegice Tatjanu Mičović iz Slovenije i Natašu Gaon Grujić iz Bosne i Hercegovine. Zajednički, su snimili TV reklamu, uz poziv svim majkama u regiji da im se pridruže i postanu najstroži žiri kvalitete.



Mame prijavite se
Prijave za Argetin projekt »Odobrile mame« bit će otvoren do 2. travnja 2013., na web stranici koja je adaptirana za svaku zemlju (hrvatske mame mogu se prijaviti na www.odobrile-mame.hr). Odabir finalistica, koje će biti izabrane javnim glasovanjem putem web stranice, predviđen je za period od 17.-26. travnja 2013. Mame pobjednice, njih 18 iz regije, osobno će moći provjeriti kvalitetu Argete, procese proizvodnje i izradu proizvoda 10. svibnja 2013., u tvornici u Izoli.



"Odlučili smo se za takvu otvorenu komunikaciju s našim potrošačima jer u potpunosti možemo otvoriti naše tvornice i s ponosom pokazati naš proizvod, posao, tehnologiju, stručnost, našu volju za rad i brigu za potrošače. Jer smo najbolji u onome što radimo"
, Enzo Smrekar, član uprave kompanije Droga Kolinska d. d. i viši izvršni direktor poslovnog programa Delikatesni namazi, najavljujući projekt »Odobrile mame«.



Tekst: Argeta.hr