Posebno izdanje NIVEA kreme i nagradna igra za mališane

Bila jednom jedna krema koja je kožu činila prekrasnom, koja je bila simbol nježnosti, koja je štitila i koja je imala posebno mjesto u našim srcima... Nagradna igra za djecu! Ukratko opišite ili nacrtajte svoj najdraži lik iz priča za laku noć i osvojite NIVEA poklon paket!

NIVEA krema doista je čudesna. Svestrana i puna skrivenih talenata. Njen aktivni sastojak Eucerit bio je prvi sastojak koji je omogućio da se voda i ulje povežu u stabilnu kremastu bazu, prvu emulziju bez konzervansa. Dio čarolije NIVEA kreme je i njen miris koji utjelovljuje svježinu bergamota, naranče, lavande, ruže i jorgovana te đurđice. Taj poseban miris priziva nam lijepe uspomene iz djetinjstva. Tijekom djetinjstva i odrastanja jedan od najbliskijih i najnježnijih trenutaka onaj je između roditelja i djeteta prije spavanja. Ključan dio ovog trenutka priča je koju roditelj priča djetetu, priča koja ih oboje vodi u čaroban i predivan svijet. Kroz njih, roditelji uče djecu različitim životnim vrijednostima u okruženju ispunjenom zabavom.

Ove godine NIVEA s ponosom predstavlja jedinstvenu kolekciju limitiranog izdanja limenki NIVEA kreme s predivnim ilustracijama koje prate posebno osmišljene priče za djecu dostupne u obliku knjižica te na web stranici www.nivea.hr/price. Za razvoj NIVEA priča zaslužni su: dječji pisac Udo Weigelt koji na poseban način kombinira edukativne bajke s uzbudljivim avanturama te ilustratorica Joelle Tourlonias koja je čarobne likove pretvorila u stvarnost.

Glavni likovi u pričama uključuju malog Luku i njegovu sestru Miju te njihovu igračku Zeca. Tu je i mala nestašna Vila koja je uvijek spremna za avanture. Priče su inspirirane stvarnim životnim situacijama, ali su kreativno pretvorene u priče s kojima se djeca od najmanje dvije godine starosti mogu poistovjetiti.

Kolekcija uključuje priče koje možete naći na: www.nivea.hr/price

1 Luka planina jastuka

Lukina avantura na planini jastuka

Zec nestaje u Jastuk-planini i Luka ga mora spasiti. Nakon što je na nos stavio točkicu čarobne kreme, Luka kreće u avanturu kako bi spasio Zeca.

2 Mia i vila

Mia i izgubljeni čarobni štapić

Mia i Zec nakon oluje pronalaze pokislu Vilu. Pomažu joj se osušiti, a nakon što joj na nos stave točkicu čarobne kreme, pomažu joj pronaći čarobni štapić koji je vjetar otpuhao u mišju rupu.

3 Luka u vodi

Luka na skakaonici

Luka se suočava sa svojim velikim strahom: skok s daske visine 3 metra. Opremljen čarobnom kremom, on skače s daske i uskače u potpuno novi svijet.

4 Mia na putovanju

Mia i vila na putu oko svijeta

Mia i Vila kreću na čarobno putovanje oko svijeta u svom posebno dizajniranom avionu od kartonske kutije. Uzbudljiva pustolovina vodi ih do deva u pustinji, pingvina na snijegom pokrivenim planinama i dupina u morskim dubinama.

Mia, Luka i zečja groznica

Cijelu kuću zahvatila je prehlada i visoka temperatura i čini se da je Zec sljedeća žrtva. Zabundan u topli šal i s kremom na nosu, Zec se neočekivano brzo oporavlja!

NIVEA krema neizostavni je klasik ljepote i svjetska krema za njegu kože broj 1. Pruža intenzivnu hidrataciju i sve što koži treba da bi ostala čista, njegovana i glatka u svakom trenutku. Ključan sastojak njezine djelotvornosti je Eucerit, emulgator koji brine da njegujući lipidi djeluju protiv isušivanja pružajući koži pouzdanu njegu.

Posebno izdanje NIVEA kreme dostupno je od travnja do srpnja.

Sve NIVEA priče i zanimljiv popratni interaktivni sadržaj dostupni su od početka travnja i na www.nivea.hr/price.

NIVEA nagradna igra za djecu

Draga djeco, ukratko opišite ili nacrtajte svoj najdraži lik iz NIVEA priča za laku noć i osvojite NIVEA poklon paket! Vaše priče i crteže šaljite na email adresu: urednistvo@roditelji.hr i ne zaboravite navesti vaše podatke: ime, prezime, adresu i broj telefona.

Više o NIVEA proizvodima saznajte na www.nivea.hr

Facebook – www.facebook.com/NIVEAHrvatska

Pratite novosti o NIVEA proizvodima prijavom na primanje newslettera na:

www.nivea.hr/o-nama/beiersdorf/Newsletter

Tekst i foto: NIVEA

Tagovi: ,

Vezano uz temu

Igraj spektakularnu nagradnu igru Barcaffea

50 posebnih doživljanja za 50. rođendan Barcaffea

Na InDizajn sajmu najmlađe očekuju kreativne radionice sa studentima Likovne akademije

Studenti zagrebačke Akademije likovnih umjetnosti na ovogodišnjem će…

Povratak u svakodnevnicu je lakši u Arena Centru

Otvaranjem relociranih i preuređenih trgovina Magic Baby, Koko…

Promocije nove knjige Brune Šimleše 'Bez rukavica'

Donosimo raspored promocija nove Šimlešine knjige, a također…

Pročitajte i:

Alemka Markotić: 'Ovo je najjednostavniji i svima dostupan postupak protiv koronavirusa!'

Klinika za infektivne bolesti "Dr. Fran Mihaljević" pokrenula je studiju u sklopu koje će pokušati…

obitelji s troje djece

5 razloga zašto su srednja djeca tako posebna

Neka istraživanja kažu kako su srednja djeca zakinuta već na početku života zbog niskog samopoštovanja…

obiteljski život u doba koronavirusa

Ako imate ovaj problem, u većem ste riziku od koronavirusa

Ljudi s prekomjernom težinom podložniji su zarazi koronavirusom, ali i zbog viška kilograma češće završe…

'Reproduktivno nasilje još je jedan oblik nasilja nad ženama'

Žene nemaju dovoljan broj ginekologa na raspolaganju, uskraćuje im se pravo na pobačaj, a nerijetko…