DARIVANJE proizvodima koji će pomoći da vaše dijete konačno počne spavati u svom krevetu!

Darujemo vas s tri proizvoda domaćeg brenda Baby sleep IGLOO, koja će vam pomoći da svoje dijete prebacite u vlastiti krevet ukoliko je do sada spavalo s vama

Dječja soba koju neki roditelji urede i prije rođenja bebe, obično ostane tek mjesto za pohranu odjeće i ostalih stvari za dijete. Malo je onih koji od samog rođenja bebu stavljaju spavati u zasebnu sobu, a najviše onih čiji bračni krevet vrlo brzo postane mjesto zajedničkog spavanja roditelja i djeteta/djece. Neki se odluče na to da dječji krevetić bude u njihovoj sobi, no tada nerijetko ‘pokleknu’ nad učestalim dizanjima usred noći te im je jednostavnije da beba spava pored njih. Ima i onih koji jednostavno žele uživati u toplini i blizini svoje male obitelji pa im spavanje djeteta u zasebnom krevetiću nikako nije opcija.

Bez obzira na to koji put odaberete, jednom će svakako doći vrijeme da svog mališana prebacite u drugu sobu. A to katkada i ne prolazi tako glatko. Neka djeca jednostavno ne žele otići iz roditeljskog kreveta. Upravo zato važno je dijete na vrijeme početi pripremati na tako važan korak. Važno je biti smiren i strpljiv, a ovo su samo neki od savjeta koji vam mogu pomoći da svoje dijete motivirate na spavanje u posebnom krevetu.

Kao pripremu za prelazak u vlastitu sobu, možete primjerice iskoristiti vrijeme godišnjeg odmora ukoliko ga ne provodite kod kuće. Tada možete pričati djetetu da će ga po povratku doma čekati uređena dječja soba i zaseban krevet u kojem će od sada spavati. Čitanje priča na tu temu svakako će pripomoći promjeni navika.

Prilikom kupnje dječjeg kreveta i uređenja sobe, svakako i dijete uključite u taj proces. Pomaganje roditeljima da sastave krevet odlična je motivacija za novi ‘početak’. Biranje boje ili tapete za zid zajedno s djetetom, samo će pripomoći procesu prilagodbe na odvajanje od roditelja. A ako pak već imate uređenu sobu ili barem spreman krevet u zasebnoj sobi ili će ju pak dijeliti s bratom ili sestrom, dijete možete uključiti u proces biranja i kupnje posteljine i drugih detalja za krevet poput plišanaca ili pak ukrasnih jastuka.

Ako već niste, svakako uvedite čitanje priče prije spavanja. To je rutina s kojom bi trebalo započeti čim prije, i prije nego li dijete progovori, a priču obavezno prilagodite uzrastu djeteta. Osim što ćete tako utjecati na razvoj govora i graditi njegovu ljubav prema čitanju, brojne su druge blagodati večernjeg čitanja priča. I neka vas nipošto ne obeshrabri ako što vaše dijete svaku večer želi slušati istu priču.

Da bi i vama roditeljima ovaj proces odvajanja bio što bezbolniji, za vas smo pripremili DARIVANJE. Troje od vas darujemo s po jednim proizvodom domaćeg brenda Baby sleep IGLOO.Za one koji su odlučili prebaciti dječji krevetić u dječju sobu te samo otvoriti stranicu kreveta da bi dijete u njega moglo samo ući i iz njega izaći, imamo jednu zaštitnu ogradicu.

Za vas imamo i set od tri šuškalice + igračku zeko Bubi.

Treći dar je dekica sa šuškalicama zeko Bubi.

Da biste sudjelovali u ovom darivanju, pratite nas na Instagramu te tamo u komentaru objave ovog darivanja tagirajte dva roditelja čija djeca spavaju s njima. Svakako lajkajte objavu te ju podijelite na storyju (nije nužno). Darivanje traje do petka 2. travnja u podne, nakon čega ćemo slučajnim odabirom izvući tri sretna dobitnika, koji su ispunili sve uvjete za sudjelovanje. Sretnooooo!

Tekst: J. S.
Foto: Press

Tagovi: ,

Pročitajte i:

brat i sestra se svađaju

Vječita borba između djece! Možete smanjiti rivalstvo između braće i sestara te ga pretvoriti u prednost!

Rivalstvo između braće i sestara zna biti vrlo stresno. Stručnjaci savjetuju kako ga svesti na…

žena plače

Kad vam je teško, smijete li plakati pred svojom djecom?

Protekla je godina za sve bila jako teška i emotivna pa i za mnoge roditelje.…

mama i kćer pripremaju zdravu hranu

'Ugurajte' zdrave sastojke u pravi oblik i ojačajte imunitet svog djeteta!

Proljeće je idealno za jačanje dječjega imunološkog sustava, tvrde stručnjaci. Naime, boravak na svježem zraku…

slabovidnost

Vaš klinac ima problema s vidom i spotiče se pri prelasku preko prepreka?

Ambliopija ili slabovidnost očni je razvojni poremećaj poznat još i kao 'lijeno oko', a dok…