Podržite Korak u život

Humanitarna akcija "Korak u život" pokrenuta je na inicijativu Rotary kluba Kaptol Zagreb s ciljem osiguravanja stipendija mladim ljudima koji nakon stjecanja punoljetnosti izlaze iz domova za nezbrinutu djecu i udomiteljskih obitelji, a žele se fakultetski obrazovati.

U Hrvatskoj godišnje više od 200 djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi iz dječjih domova i udomiteljskih obitelji završava srednju školu, a velik broj ima želju, ali ne i mogućnost, studirati. Do sada je uspješno zbrinuto dvije generacije brucoša iz domova i udomiteljskih obitelji, a sada trebamo vašu pomoć za zbrinjavanje i treće generacije.

Akciju su svojim aktivnim sudjelovanjem podržavala i mnoga poznata imena hrvatskog sporta, glazbe i kulture: Severina, Slaven Bilić, Ivano Balić, Toni Cetinski, Gordan Kožulj, Iva Šulentić i Ištvan Varga. Finale ovogodišnje akcije je koncert svjetski poznatog baritona Lea Nuccija u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski 14. prosinca 2010., u 20 sati, uz izravni prijenos na HRT-u.

Budite i vi dio mreže podrške! Svakim vašim “lajkom” Facebook grupe Korak u život, sponzori humanitarne akcije “Korak u život” doniraju 1 kunu u vaše ime. Pridružite se našoj grupi i postanite dio velike online obitelj, obitelji koju naši štićenici nisu imali. Sva prikupljena sredstva idu isključivo štićenicima!!

Facebook stranica za humanitarnu akciju Korak u život http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/Korak-u-zivot/158865677488725

Pročitajte i:

pas ugrizao dijete

Dječaka ugrizao pas. Ima li pravo na odštetu i kakva je odgovornost vlasnika životinje?

Na temelju čega se određuje pravo na naknadu štete u ovom slučaju i u kojim…

ovisnost o šećeru

Ovisnost o šećeru! 'Već osam godina ne jedem slatko!' Kako mi je to uspjelo?

Odgovori na pet pitanja otkrit će vam jeste li ovisni o slatkom! Šećer, doista, može…

važnost čitanja za djecu

Rješenje za mnoge obiteljske probleme krije se u jednoj 'sitnici'

U zbirci priča Poštanski Marko, objavljenoj u izdanju Naklade Ljevak, naći ćete 47 toplih i…

majka priča o socijalnoj otuđenosti svoje kćeri koja ne izlazi iz kuće

Majka sasvim iskreno: 'Nije mi normalno da je moja 14-godišnjakinja stalno u kući!' Što kažu stručnjaci?

Nakon alarmantnih podataka koji pokazuju zastrašujući porast ovisnosti o ekranima među djecom od 10 do…