Kukutre.hr je spreman za posjete!

U "najbebastijem dućanu na internetu" - Ku ku tre - pronađite kreativne i poticajne igračke, nagrađene dizajnerskim nagradama i priznanjima za proizvode godine, koje će najmlađe potaknuti da se od malena zainteresiraju za dizajn, umjetnost, kulturu, tehnologiju, a novopečenim roditeljima olakšati roditeljske napore i pružiti mnogo, mnogo veselja

Ku ku tre – najbebastiji dućan na internetu – predstavljen je hrvatskoj javnosti 1.10 na Dječjem sajmu u Areni. 11.11.2010, babinje je završilo i online dućan Ku ku tre spreman je za posjete!

Kukutre.hr, najbebastija online trgovina za bebe i djecu do 3 godine, specijalizirana je za zadovoljavanje svih želja novopečenih roditelja koji za svoju djecu žele kreativne i poticajne igračke, a za olakšavanje svojih roditeljskih napora trebaju korisne i oku ugodne potrepštine. Mnogi proizvodi u online dućanu Kukutre.hr nagrađeni su za dizjan (Formland, Spiel gut, Toy of the Year), za proizvod godine (Kind und Juegend i ABC sajma) ili priznanjima renomiranih svjetskih časopisa za bebe i roditelje (Practical parenting, Mom & Baby). Također, pokretačice dućana Kukutre.hr vrlo su stroge kad je zdravlje i zaštita beba u pitanju: nijedan proizvod u dućanu nema štetnih tvari kao što su ftalat, Bisfenol i PVC.

Najpopularniji proizvodi u dućanu Kukutre.hr su Rockabye baby – obrade najpopularnijih svjetskih bendova u verziji uspavanki, te Weesee world DVD-i: crno-bijela audio vizualna instalacija koju inače možete pronaći u MoMA u New Yorku i u Guggenheimu, gdje je nedavno bila i izložena.

“Kreativnost je bitan element našeg brenda, volimo lijepe, nove i drukčije stvari. Za Noć vještica smo pokrenuli i blog na kojem objavljujemo ‘uradi sam’ prijedloge za roditelje i djecu. Sljedeći će se baviti poticanjem recikliranja,” objasnile su nam osnivačice Kukutre.hr, Višnja Racan i Nina Majcan.

Do dućana Kukutre.hr ne morate hodati niti voziti, on je stalno i odsvuda dostupan. “Zašto bismo vozili kroz gužvu, nagovarali svoje dijete da još ‘samo 5 minuta’ pričeka u kolicima, plaćali parking, kad se kupovina može dogoditi u nekoliko ugodnih minuta, a pošiljka stiže na kućnu adresu. Znamo što znači biti roditelj i cijenimo slobodno vrijeme koje možemo provoditi sa svojom djecom,” objasnile su Višnja i Nina kroz smijeh.

U online dućanu Kukutre.hr možete kupiti opremu koja život roditelja u prvim godinama čini lakšim, no kako roditeljstvo nisu samo samo pelene, papanje i spavanje, nego i zabava, tu možete pronaći i didaktičke igračke, neobične guralice i mnoge druge stvari koje će podjednako zabaviti klince koliko i roditelje. U Ku ku treu su u stalnoj potrazi za novim stvarima koje i njih same kao mame oduševljavaju, pa za Božić najavljuju posebna iznenađenja: popularni Trunki (prtljaga) i Kaboost – portabl podizač stolice.

U dućanu Kukutre.hr možete kreirati i listu poklona, a simpatične pokretačice možete kontaktirati i priupitati ih za savjet.

Za kraj, “teta iz financija” i “teta iz marketinga”, kako se Višnja i Nina vole nazivati, objasnile su i odakle naziv Ku ku tre.“Ku ku tre je igra skrivača za bebe: sakriješ lice iza svojih ruku, a tada kažeš ‘ku-ku’… a kad makneš ruke – ‘treeee’! Pitajte bilo koga tko je odrastao u Istri što to znači i sigurno vas očekuje nostalgičan osmjeh”.

Posjetite Kukutre.hr i javite nam kako vam se sviđa!

www.kukutre.hr

Pročitajte i:

autizam

Sve više djece pati od autizma! Nisu zaboravljeni na njihov dan, unatoč koronavirusu!

Svjetski dan svjesnosti o autizmu obilježava se svake godine 2. travnja. Mr. sc. Nelica Šimleša…

djeca čitaju slikovnice i najbolja djela hrvatske dječje književnosti dok su u izolaciji zbog koronavirusa

Međunarodni dan dječje knjige: besplatno "skinite" 34 hrvatske slikovnice

Na obljetnicu rođenja Hansa Christiana Andersena, 2. travnja, Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu odlučila…

nošenje zaštitne maske za lice zbog pandemije koronavirusa

Naš znanstvenik iz Bonna otkrio istinu: trebaju li nam uopće zaštitne maske i rukavice?

Samo nešto više od 20% ljudi u Hrvatskoj uspjelo je nabaviti zaštitne maske i rukavice,…

mama i sin kod kuće u izolaciji zbog koronavirusa provode zajedničko vrijeme

Mislite da vam je teško? Evo priče mame djeteta s posebnim potrebama... Iznenadit će vas njezin stav!

Donosimo priču mame dječaka s autizmom, ali i savjete Martine Jurilj, mag.rehab.educ., koji će olakšati…