Praznici nam stižu, praznici nam stižu…

Za obitelj Leonidas prosinac je vrijeme intenzivnog darivanja – sveti Nikola, Božić, rođendan male princeze… Svi sastojci za cjelomjesečnu gužvu!

Kao i svi roditelji i ja se polako spremam za Božić. Kako je malena rođena dva dana iza Božića, igračke dobiva u jednom mjesecu, dvanaestom i to brdo. Sv.Nikola, Božić rođendan….

Jadno dijete cijeli prvi mjesec svakoga ko nam dođe na ulazu presretne i pita šta je donio. To mi je osobno grozno ali nije dijete krivo, malena je da skuži zašto šta dobiva. Ove godine će razumijeti pa ćemo valjda izbjeći mamin sram kad se ona zaleti mojoj prijateljici koja je došla na kavu iz Nove godine..

Kako sam ja vrlo organizirana osoba, pamtim koje bi joj igračke kupila preko cijele godine, pa sada kada me dede i bake, ujaci i ini pitaju što bi kupili (hvala bogu da pitaju da ne kupuju sami neke gluposti) onda ja to proslijeđujem. Moja seka neka kupi lijepu haljinicu, deda br. 1. winx-icu, deda i baka br. 2 su odlučili tepih za njenu sobu, ujak i ujna zlatni prsten ili naušnice(malena zaželila), mama (i tata- koji kao da ne razumije zašto i o čemu ja pričam) bebu koja plače, prdi, podriguje, hrče, ja bi onu koja i posprema sama ali nisam nigdje našla, ako ko zna neka mi javi. Iako kako to sve skoro(osim pospremanja radi tata) ne znam šta će joj beba, a znam da ju može nositi i tješiti, tatu ipak ne može, dijete još uvijek ne može dići 120 kg. žive vage. Pih…

Ostatak pročitajte ovdje.

Pročitajte i:

dijete slomilo ruku

Lom ruke tijekom praznika i školsko osiguranje

Osiguranje učenika vrijedi godinu dana i obuhvaća 24-satno razdoblje, no kod jednog osiguravajućeg društva za…

dijete u bolnici

I struka se digla protiv odluke o 15 minuta s djetetom u bolnici!

Nakon roditelja, sada se i struka angažirala u zahtjevima da Ministarstvo zdravstva promijeni odluku prema…

Iskustvo mame djeteta s teškom dijagnozom: 'Znala sam da nije 'lijena beba'. Srećom, to je na vrijeme prepoznala i pedijatrica!'

Zahvaljujući ustrajnoj borbi Udruge Kolibrići danas svako dijete u Hrvatskoj s dijagnozom spinalne mišićne atrofije…

mama i kći

Mama i kći: novo otkriće o ovom najčvršćem, ali nerijetko i najkompliciranijem odnosu

Sada je i znanstveno dokazano da majke i kćeri imaju sličnu anatomiju kad je u…