Drage naše mame i tate! Završilo je natjecanje za slanje priča o papanju kašica. Sada vas pozivamo da glasate za 5 dobitnika Bebivita poklon paketa













Do 30. travnja na našu adresu pristiglo je sedam vaših priča o papanju kašica. Od danas 4. svibnja dajte svoj glas u našoj anketi za one koje su vam najsmiješnije. Glasovanje će trajati do 8. svibnja u ponoć. Prvih pet priča s najviše glasova osvaja Bebivita poklon paket.


9. svibnja objavit ćemo pet dobitnika poklon paketa.




Od 4. do 8. svibnja u ponoć 80 čitatelja je glasalo za najbolju priču. Prvih pet priča s najviše glasova su:


priča Kasap


priča Jakopović


priča Vrtarić


priča Jurković


priča Dobrić



Bebivita poklon paketi u vrijednosti od 200 kn stići će na kućne adrese nagrađenih. Čestitamo!






Kako do poklona?





Vaš zadatak je vrlo lak. Od vas tražimo da se prisjetite smiješnih trenutaka s vašim djetetom i njegovim iskustvom u kušanju i papanju kašica, da ih zapišete i pošaljete nama. Prvih pet najsmješnijih kratkih priča (dovoljno je i nekoliko rečenica) osvaja vrijedan Bebivita poklon paket.



Kako sudjelovati?

1.


Vaše kratke priče odnosno anegdote primat ćemo na našu e-mail adresu od 1. travnjado 30. travnja (u ponoć) i svakodnevno ih objavljivati na portalu (osim subote, nedjelje i praznikom).

2.


Od 1. do 4. svibnja od svih pristiglih priča odabrat ćemo 10 najboljih koje ćemo objaviti 4. svibnja.

3.


Zatim ćemo vas čitatelje pozvati da svojim glasovima od 4. do 8. svibnja (u ponoć) odlučite kojih pet od odabranih 10 priča zaslužuje vrijedan Bebivita poklon paket.







Svoje glasove za priče moći ćete registrirati putem ankete koja će se nalaziti pored članka za nagradnu igru s lijeve strane. Na početak glasovanja ćemo vas na vrijeme uputiti.

4.


9. svibnja objavit ćemo 5 pobjednika natječaja.



Vaše priče šaljite na naš e-mail: urednistvo@roditelji.hrzajedno sa svojim podacima i podacima o djetetu: ime prezime roditelja, ime i prezime djeteta, dob djeteta, adresa, kontakt telefon.



Veselimo se vašim anegdotama s kašicama i s nestrpljenjem očekujemo vaše mailove! Vaše priče ćemo objavljivati svaki dan na našem portalu kako budu pristizale i objavljivati u članku Čitajte smiješne priče o kašicama. Vaši roditelji.hr i Bebivita