Stigao je novi broj za prosinac!

Prosinac je predivan mjesec! Mirisi i atmosfera Božića već su tu, a i djeca se vesele poklonima, događanjima i veselim zadacima – stavljanju čizmica u prozor, pečenju kolačića, kićenju bora… Sve do dočeka Nove Godine bit će mnogo toga čemu ćemo se radovati. Za početak na kioscima potražite novi broj našeg časopisa Moje dijete u kojem pročitajte sve o Božiću i blagdanima i pripremite se za nadolazeći mjesec.

Ako ste jedna od mama koje uživaju u veselju pečenja kolačića i kićenja kuće, u mališanima ćete sigurno naći savršene partnere. Jer nema ništa ljepše nego imati dobro društvo i konačno, može li išta nadmašiti prizor djeteta koje kiti bor i s nestrpljenjem očekuje čuti djedove saonice koje su prepune darova. Kako odabrati lijep dar, koje kolačiće ispeći, kako napisati pismo djedu i postoji li uopće djed Božićnjak sve to saznajte u našem posebnom božićnom prilogu.

Možda ove blagdane provodite s trbuščićem i već sada znate da ćete se morati malo suzdržati od ića i pića na domijenicima i u gostima pa vam stoga donosimo savjete u kojoj hrani smijete uživati, a što biste trebali izbjegavati. No, za zdravlje u trudnoći bitno je ne samo to što jedete, već i koliko ste aktivni, koliko vježbate i kako se psihički osjećate. Sve te ciljeve možete pokušati objediniti ako odvojite malo vremena za sebe, posvetite se nekoj aktivnosti primjerice piletasu za trudnice o kojem nam piše Mirela Anić Tarle, trenerica piletasa ili možda meditaciji u dvoje. I jedno i drugo će vas opustiti, smanjiti stres i doprinijeti psihičkom zadovoljstvu.

Sve majke se vole pohvaliti dobrim djetetovim Apgarom. To je prva ocjena koju dobivamo u životu, a koja mnogo govori o stanju i vitalnosti novorođenog djeteta. Ali, znate li kako se ta ocjena tumači, posebice ako nije savršena? I očevi se vole pohvaliti svojim djetetom. Stoga smo priupitali tri ponosna tate što to znači postati tata, a oni su nam poklonili svoje tri priče o njihovim velikim ljubavima prema klincima.

Snijeg nam je već pokucao na vrata i donio sa sobom i prve prehlade s temperaturama. Povišena temperatura, međutim, samo je obrambena reakcija organizma i nije bolest sama po sebi. Zato valja znati i kad je potrebno skidati je. O tome i o drugim zdravstvenim poteškoćama i ovaj mjesec piše naš tim stručnjaka tako da vam ni u prosincu neće nedostajati odličnih savjeta za očuvanje zdravlja čitave obitelji.

I da ne zaboravimo! Ovomjesečne pretplatnike na naš časopis, kao i uvijek, očekuje vrijedan dar – Bebivita poklon paket koji sadrži kašice od griza i vanilije, voćne kašice i voćni sok. Sve to upotpunjeno je s tanjurićem i malom žličicom za djetetovu dohranu te slikovnicom “Učimo voće”. Požurite i pored cjelogodišnjeg dostave našeg časopisa, u poštanski sandučić će vam stići i ovaj poklon paket. Više informacija o pretplati

Časopis Moje dijete izlazi svakog zadnjeg ponedjeljka u mjesecu!

Pročitajte i:

cover_web sijecanj

Stiglo je Moje dijete za siječanj 2014.

Na kioscima potražite svoj primjerak novog izdanja časopisa Moje dijete

moje dijete, sijecanj 2013.

Stiglo je Moje dijete za prosinac 2013.

Na kioscima potražite svoj primjerak novog izdanja časopisa Moje dijete za prosinac 2013.

časopis Moje dijete, studeni 2013

Stiglo je novo moje dijete, studeni 2013.

Od ponedjeljka 28.10. Moje dijete je na kioscima uz mnogo darova za čitatelje!

Moje dijete, listopad, 2013.

Stiglo je novo Moje dijete, listopad, 2013.

Požurite do kioska i nabavite svoj primjerak Mojeg djeteta za listopad.