Stigao broj za studeni!

Drage trudnice, jeste li razmišljali koga povesti sa sobom na porođaj? Jedna od mogućih pratnji može biti i doula. Tko je doula i koja je njezina uloga na porođaju pročitajte u našem novom broju. Već ste rodili, no muku mučite s mastitisom ili bebom koja ne želi jesti? Znamo da vam nije lako, no vjerujemo da će naši savjeti pomoći!

Teme u novom broju

Izluđuje vas bezbroj savjeta sa svih strana? Svi misle da su pametniji od vas, a vama jedino treba malo potpore i razumijevanja? Podučit ćemo vas kako da se nosite s negativnim emocijama tijekom trudnoće, jer nema potrebe za skrivanjem vlastitih osjećaja.

U novom broju donosimo intervju s voditeljicom odjela za istraživanje dječje igre i igračaka proizvođača Fisher-Price Kathleen Alfano koja nam govori o važnosti igre u djetinjstvu, kako odabrati igračku, postoje li igračke za dječake i igračke za djevojčice i koliko igračaka dijete uopće treba imati…

Kako teče razvoj djeteta nakon prvog rođendana? Pročitajte što sve dijete može u toj dobi i na što valja obratiti pozornost kako bi taj razvoj tekao što uravnoteženije. Kakva bi trebala biti prehrana, aktivnosti, kako se razvija govor i koje su najčešće bolesti?
Doznajte i kako se snašla mala Eva iz bebine kolumne koja je prvi put krenula u jaslice. Je li apadptacija prošla uspješno?
Ako ste ljubitelj knjige, vjerojatno ćete tu naviku prenijeti i na svoje dijete. Kada je vrijeme da mališan upozna svoju prvu slikovnicu i na koji način čitati djetetu, doznajte u temi "Za čitanje nikad nije prerano".

Tri priče ovaj put prate temu o ljubomori između braće i sestara. Klinci su uistinu spremni na sve kako bi pridobili maksimum roditeljske pažnje, a katkad u tome znaju i pretjerati.

U modnom editorijalu ugostili smo Zaštitna lica Dječjeg sajma 2009. godine, simpatičnu Evu Gale i slatkog Mihu Kršića koji su nas oduševili svojom fotogeničnošću.

A tu je i jedna tema o kojoj rado ne bismo pisali kad za tim ne bi bilo potrebe - o razvodu braka. Pripazite da u buri emocija koje osjećate prema partneru/ partnerici ne zaboravite da je vaše dijete zbunjeno i uplašeno i da će njegovo daljnje psihičko stanje i razvoj uvelike ovisiti o načinu na koji se rastajete. Nikome u toj situaciji nije lako, no sve može proći bezbolnije za dijete ako su roditelji razumni.

Pročitajte i:

cover_web sijecanj

Stiglo je Moje dijete za siječanj 2014.

Na kioscima potražite svoj primjerak novog izdanja časopisa Moje dijete

moje dijete, sijecanj 2013.

Stiglo je Moje dijete za prosinac 2013.

Na kioscima potražite svoj primjerak novog izdanja časopisa Moje dijete za prosinac 2013.

časopis Moje dijete, studeni 2013

Stiglo je novo moje dijete, studeni 2013.

Od ponedjeljka 28.10. Moje dijete je na kioscima uz mnogo darova za čitatelje!

Moje dijete, listopad, 2013.

Stiglo je novo Moje dijete, listopad, 2013.

Požurite do kioska i nabavite svoj primjerak Mojeg djeteta za listopad.