Pohitajte na kiosk i nabavite svoj primjerak siječanjskog izdanja Mojeg djeteta

Ovaj Božić dočekujemo u posebno veselom raspoloženju jer našu naslovnicu krasi osmijeh male Mie Bičak, pobjednice fotonatječaja Vaša beba na našoj naslovnici na našem portalu Roditelji.hr. Nakon šestomjesečnog glasovanja i "borbe" s velikom konkurencijom od preko 200 beba, mala Mia se istaknula s najvećim brojem glasova.



I zaista, Mia je posebna djevojčica - dražesna i nasmijana pravo je osvježenje ne samo kao mali model, već i za našu naslovnicu. Već ulaskom u studio, promrzlih obraza i nosića bila je spremna na igru s umjetnim snijegom i malim borićem. Ponovno smo se nakon dugo vremena podsjetili kako je fotografiranje djece prije svega igra u kojoj ima puno smijeha, veselja i zabave, mada nekada stvari krenu u potpuno drugom smjeru. Katkad je tu i pokoja suzica i kategoričko odbijanje suradnje, a tada snimanje obično vrlo brzo završava. Ali naša Mia je prava pozerica pa smo požalili što je snimanje tako brzo završilo.



Otkrili smo vam tko je djevojčica na našoj naslovnici, a što se krije unutar siječanjskog broja Mojeg djeteta, najbolje je da otkrijete sami. Samo ćemo vam reći da se, među zanimljivim temama, skriva i jedna prekrasna božićna basna ujedno i bojanka za malene koju možete čitati i bojiti zajedno s djetetom. Idealno za blagdansko druženje i maženje, zar ne?



Svim roditeljima, malim klincima, čitateljima i onima koji će to tek postati, želimo Sretan Božić i sve najbolje u Novoj godini!



Za sve pretplatnike pripremili smo lijep poklon. Više ovdje!