Na kioscima potražite listopadsko izdanje vašeg omiljenog časopisa!

Kad stigne listopad, svi smo pomalo tužni jer ljeto je definitivno završilo i sunčani dani će biti sve kraći i dragocjeniji. Ali nema razloga za tugu jer listopad donosi i nove radosti. U našim kuhinjama sve miriše na zdrava jela od svježih jesenskih namirnica, na zimnicu i poslastice i svi uživamo u plodovima jeseni. Pogotovo naši mališani!



Oni koji su se već upoznali s jelovnikom odraslih sada već kao pravi gurmani ocjenjuju hranu, a oni maleni koji tek sada po prvi puta kušaju kašice oni su zaista privilegirani jer ima li boljeg trenutka nego sada biti mala šestomjesečna beba koja se upoznaje s jabukom, kruškom, šljivom, mrkvicom, špinatom... Sve je svježe - zaista idealan tajming.



Zato smo za one gurmane koji to upravo postaju u novom broju pripremili veliku temu "Sve što trebate znati o dohrani djeteta". Tu će se naći odgovori na pitanja kada započeti i s čime započeti dohranu, kako pripremiti obrok, savjeti o mliječnim obrocima, tekućini... Tekst su nam napisale naše patronažne sestre iz Doma zdravlja Zagreb-Centar koje znaju sve o tom važnom koraku naših malenih beba.



A za one malo starije klince i mame koje vole kuhati preporučujemo rubriku Recepti, sa zanimljivim prijedlozima jela vas čitatelja te recepte od bundeve. Pripremite toplu juhicu i pitu od bundeve i uživajte u jeseni!



Smatrate li da vitamina ipak nije dovoljno u prehrani vašeg djeteta zavirite u našu pretplatu gdje nove pretplatnike očekuje vrijedno iznanađenje!