Stigao novi broj časopisa!

Na naslovnici novog broja ovaj vam se put smiješe članovi obitelji Šimić, točnije, bivši nogometaš Dinama Josip Šimić, žena Vlatka, sin Jakov i još nerođeni sinčić. Pročitajte kakve sve planove imaju i kako provode vrijeme očekujući drugog sina.

Teme u novom broju časopisa Moje dijete

Jeste li možda trudni? Niste sigurni? Pročitajte koji su rani simptomi trudnoće i možda i sami uspijete zaključiti.

Ako ste se u svoju trudnoću već uvjerili, proučite tekst o trudničkom dijabetesu i pripazite na prehranu. Ova tegoba nije rijetka i zahtijeva dodatan oprez i disciplinu. A osim toga, pomoći ćemo vam da se riješite nekih strahova koji tište buduće roditelje, jer, priznajte slobodno, sigurno ima nešto što i vas pomalo brine vezano uz porođaj.

Rujan je već zakucao na vrata i mnogi od vas prvi su put upisali svoju djecu u vrtić. Kako bismo vam olakšali djetetovu prilagodbu na vrtić, donosimo vam tri iskustva adaptacije i savjete kako da dijete što bezbolnije prebrodi svoje prve dane u dječjem kolektivu s kojim će se družiti do sljedećeg ljeta.

Dok jedna djeca prvi put odlaze u vrtić, druga tek rade svoje prve korake… Kakav je užitak gledati nespretne nožice kako koračaju prema omiljenoj igrački ili prema mami i tati, ali i kakav ponos u očima cijele obitelji! No katkad djetetu treba dodatni poticaj da potpuno pusti vaš prst ili ruku i samostalno krene prema cilju. Također donosimo i najčešća pitanja vezana uz hodanje te kakve cipelice izabrati i treba li koristiti hodalicu.

Jeste li znali da kod kuće imate indigo dijete? Čak 97 posto današnje djece može se svrstati u ovu zanimljivu generaciju djece s kojima nije uvijek lako izaći na kraj. Donosimo savjete koji će vam pomoći da ih bolje razumijete i pomognete im da se razvijaju na način koji im najviše odgovara.
Od zdravstvenih tema sigurno će vas zanimati tema o nevidljivim aparatićima za ispravljanje zagriza, pretilosti kod mališana, začinima u dječjoj dobi, intervencijama u razvoju govora i štošta drugo.

PRETPLATA:

Svima koji se tijekom rujna pretplate na časopis Moje dijete darujemo edukativnog pužića. Edukativni pužić iz nove linije vrhunskih igračaka za djecu, jako je zaposlen: može biti igračka koja se vuče, zabavna slagalica s različitim oblicima i bubanj! Edukativni pužić proglašen je za jednu od najinovativnijih igračaka na tržištu. Djeca ga obožavaju, a roditelji rado kupuju. (One2play)

Igračke su razvijane u suradnji sa stručnim timom pedijatara na osnovi ispitivanja razvoja djeteta, koordinacije i motorike, kao i stimuliranja pravilnog razvoja osjeta kod djece.

Pročitajte i:

cover_web sijecanj

Stiglo je Moje dijete za siječanj 2014.

Na kioscima potražite svoj primjerak novog izdanja časopisa Moje dijete

moje dijete, sijecanj 2013.

Stiglo je Moje dijete za prosinac 2013.

Na kioscima potražite svoj primjerak novog izdanja časopisa Moje dijete za prosinac 2013.

časopis Moje dijete, studeni 2013

Stiglo je novo moje dijete, studeni 2013.

Od ponedjeljka 28.10. Moje dijete je na kioscima uz mnogo darova za čitatelje!

Moje dijete, listopad, 2013.

Stiglo je novo Moje dijete, listopad, 2013.

Požurite do kioska i nabavite svoj primjerak Mojeg djeteta za listopad.