Od ponedjeljka 27. kolovoza na kioscima vas očekuje novi broj časopisa Moje dijete i raspjevano iznenađenje, CD s pričom i pjesmicama "Bambijeva avantura"

Rujan je mjesec novih početaka. Kreće nova radna godina, novi poslovi i odluke. I našim klincima predstoje veliki koraci. Jer vrijeme je za polazak u jaslice ili vrtić, u školu. Velik korak moraju napraviti i oni maleni te njihove majke koji se trebaju priviknuti na odvajanje zbog povratka majke na posao. Pročitajte naše savjete kako najbolje i najbezbolnije pripremiti dijete na taj događaj.



Ako očekujete bebicu, pripremili smo za vas nekoliko zanimljivih tema. Saznajte kako si olakšati porođaj pomoću samohipnoze ili pronađite odgovor na nekoliko najčešćih pitanja trudnica o carskom rezu. Također vam preporučamo zanimljivu temu o Prenatalnoj epigenetici. Ona govori o tome kako svojim ponašanjem, mišljenjem, prehranom i općenito načinom života utječemo na ispoljavanje pojedinih gena. Naravno, cilj je djelovati pozitivno na gene kako bi se time ispoljile njihove pozitivne osobine.


Možda ste već izašli iz rodilišta? Nadamo se da ćete uhvatiti pet minuta da pročitate vama interesantnu temu kako se vaše tijelo i vaša psiha ponašaju nakon porođaja.



I za roditelje malo starijih klinaca tu su zanimljivi članci. Primjerice tri priče o bratskoj ljubomori, zatim tema o pravilnom postavljanju autosjedalica ovoga puta u smjeru vožnje, sve o metodi Montessori te hiperaktivnosti kod djece.



Dok vi listate naš časopis, dijete se može zabavljati, plesati i pjevati, slušajući priču o Bambijevoj avanturi.




Za nove pretplatnike pripremili smo poklon-paket La Roche-Posay proizvoda. Više o poklonu i načinu kako se pretplatiti potražite OVJDE.