Prije no što krenete na odmor ne zaboravite nabaviti svoj primjerak novog Mojeg djeteta. Sve pretplatnike očekuje lijep poklon paket kozmetičkih proizvoda

Već nekoliko godina priželjkujem ljeti otići na mjesto koje je malo drukčije od onoga u kojem smo već pustili korijenje. Djeci super, meni, iskreno, pomalo dosadno. Da se mene pita (a ne pita se), prije bih odabrala planinu nego more, neku europsku destinaciju, pa čak i odlazak na selo ljeti. No s klincima je realnost ipak nešto sasvim drugo. Uvriježen je stav kako se s djecom jednostavno mora ići na more: em je zdravo, em moraju naučiti plivati (to baš ne razumijem), em “pa kako nećete na more”...


Kako bilo, budući da me vjerojatno čeka scenarij kao i prošlih godina, maštat ću o “malo drukčijem ljetovanju” (str. 45) i mantrati da ga iduće godine (ili, ako bude sreće, već krajem ovoga ljeta) i ostvarim.


A do tada ću pokušati starijeg naučiti plivati, a mlađeg loviti plažom dok trčkara ljudima po ručnicima i “krade” njihove stvari :-)


I naše vjerne čitateljice opisale su svoja iskustva s prvih ljetovanja. I kažu kako im je to bilo naaajljepše ljetovanje do sada (str.36).


Upravo tako i treba biti.


A ljetovanje s prijateljicama. Sjećam se: bezbrižno, vrckavo, uzbudljivo...


Da, prijateljstva (str.66). Koliko su našoj djeci bitna prijateljstva? I to u predškolskoj dobi? Zašto su neka djeca “popularna”, dok se s drugom nitko ne želi družiti? Je li za sklapanje prijateljstva važno djetetovo samopouzdanje?


Bacite pogled na tekst naših stručnih suradnica i usmjerite svoje dijete da i ono jednog dana nekome bude najbolji prijatelj na svijetu.


A vi, drage naše buduće mamice, proučite tekst o zdravoj prehrani u trudnoći (str.15) jer ćete raznovrsnim namirnicama činiti dobro i bebici i sebi. Ako vas, pak, zanima kakvi su običaji pri porođaju izvan Hrvatske (primjerice u SAD-u svaka žena može izabrati carski rez kao opciju rađanja djeteta), pročitajte tekst na 22. stranici.


Iskoristite ljeto na vama najbolji mogući način i uživajte s djecom baš kao što ona uživaju s vama!




Glavna urednica Iva Stilinović Grahovac



Želite li se pretplatiti na Moje dijete, očekuje vas ovaj Mirisni paket Ulola proizvoda koji sadržava:



  • sapun Polja lavande



  • maslac za tijelo Lavanda i čajevac



  • piling za tijelo Lavanda, ružmarin i maslinovo ulje