Mario i Tia Mamić

Tia Mamić o suprugu Mariju Mamiću: ‘On je divan očuh i tata!’

Tia Mamić pričala je o rođendanu sina Dominica i suprugu Mariju Mamiću, sportskom menadžeru koji iz prvog braka ima dva sina

Tia Mamić ovih dana ima razloga za slavlje. Naime, njezin je sin Dominic, kojeg ima s bivšim suprugom, košarkašem Chrisom Warrenom, jučer je proslavio deseti rođendan.

View this post on Instagram

A post shared by Tia Mamic (@tia.mamic)

“Nažalost, Dominic ove godine na proslavi rođendana nije imao goste. Međutim, došao je Chris pa slavimo zajedno u kućnoj atmosferi. Iskreno, mislim da nije previše tužan. Jedina želja mu je bila da dođe tata, jer ga nije vidio četiri mjeseca, a on je, hvala Bogu, uspio doći”, govori 36-godišnja supruga Marija Mamića o sinu koji je osvojio nagradu iz matematike, ali i bio na prijemu kod bivše predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović.

“Ide i na košarku jako je talentiran, ipak su to geni, djed mu je igrao u NBA, a tata i ujak isto u Europskoj ligi. Što će izabrati ne znam, jer je jako dobar i u nogometu, ali nema forsiranja, kažem sve radi svojim tempom i puštamo ga da bira. Jako je discipliniran i to smo mu usadili od početka. Ako si nešto krenuo nema odustajanja na prvoj prepreci. Matematiku on sada shvaća kao igru i zanimljivo mu je. Par minuta prije zadnjeg natjecanja me pogledao i rekao: ‘Mama, ja ću ti osvojiti srebro danas’ i rukama napravio kao da zabija koš. Sve što je došlo nakon toga je plod njegova rada i truda i on to razumije, tako ga učimo'”, priča poduzetnica.

Njezin sin i suprug, kaže, slažu se odlično. “Mario je divan očuh kao što je i divan tata, bez ljubavi prema mojoj i svojoj djeci, ne bi bilo niti Marija i mene. Ne uplićem se u njihov odnos, razvijaju ga sami i imaju svoju priču, Mario i Chris se jako poštuju i sve što radimo, radimo za dobrobit djece, zato je Domi neopterećen jer se svi slažemo dobro i svi jedni druge poštujemo. Jedino tako dijete može izrasti u zdravu osobu. Naša rastava nema veze s Domijem i on je uvijek i zauvijek broj jedan!”, rekla je Tia, ali i otkrila kako je Chris sinu čestitao rođendan.

“Došao je tu u utorak na svoj 40. rođendan. Zajedno smo proslavili, ja sam skuhala Chrisovo omiljeno jelo, a za Domija njegovo. Sada njih dvojica uživaju i nadoknađuju dane koje nisu proveli zajedno”, ispričala je Tia.

Tekst: Story.hr
Foto: Instagram

Tagovi: ,

Pročitajte i:

marina Martinic Kavur

Znanstvenica koja se vratila u Hrvatsku zna koliko nam tijelo zaista stari!

Nakon godina života i stručnog usavršavanja u inozemstvu i 100 tisuća kilometara provedenih na putovanjima,…

Baldwinovi

Alec i Hilaria Baldwin: Razriješen misterij šestog djeteta nedugo nakon rođenja petog

Poznato je kojeg je spola, kako se zove i kako je šesto dijete Aleca i…

Tata koji razbija predrasude i bori se za druge očeve: 'Kći mi je važnija!'

Ovaj tata zna! Evo zbog čega je Marino Manzoni svaki dan bolji i brižniji otac!

james i harry

Omiljeno jelo malog Archieja sad je poznato javnosti, kao i prva riječ koju je izgovorio (nije mama ni tata)

Na vrlo duhovit način, James Corden je najavio gosta u svom showu – princa Harryja,…