tata i kćer haloween

Tata i kćer u sceni iz hororca: Foto session koji je šokirao mnoge roditelje!

Trebaju li roditelji svoju djecu uključivati u sadržaje koji ne priliče njihovoj dobi ni razumijevanju ili je zapravo riječ o predrasudama koje treba srušiti

Moramo priznati da je fotografima umjetnicima prilično teško doći na neku novu, a zanimljivu ideju kako snimiti bebe i njihove roditelje, i da to bude pravi umjetnički doživljaj. Naravno, dalo bi se raspravljati i o tome gdje je granica prihvatljivog i neprihvatljivog u umjetnosti, kao i umjetničkog izražaja koji je s mjerom i onoga koji bi mnogi promatrači ocijenili kao neukusnim.

Tako je jedan foto-session postao viralan, a podijelio je mnoge roditelje koji su ga vidjeli. Neki smatraju da se malo dijete ne bi trebalo stavljati u ovako diskutabilan kontekst, dok drugi smatraju da se takvim uključivanjem djeteta u umjetnost ruše predrasude i dogme te da se potiče kreativnost.

Dakle, o čemu je bila riječ, točnije fotografija? A vi možete i sami procijeniti je li cijeli ovaj umjetnički performans graniči s ukusom ili neukusom i koliko je, ili nije, graničan.

Fotografkinja Melissa Frawley podijelila je na TikToku scene sa foto-sessiona, koji je inspiriran Noću vještica, a glavne osobe u kadru su otac i kćer. Kulisa snimanja i kostimi, torta i sve ostalo aludira i povezano je s horor filmom ‘Noć vještica 4: Povratak Michaela Myersa’ (tko je gledao, znat će o čemu govorimo, a tko nije, scene s fotki će mu dočarati lajtmotiv filma).

Dakle, fotografkinja Melissa fotografira oca, koji je odjeven kao Micheal Myers u filmu, a njegova dvogodišnja kći odjevena kao Jamie Lloyd, Michaelova sedmogodišnja nećakinja, koja na kraju ima iste ubilačke nagone kao i ubojica Michael.

@melissafrawleyphoto##repost because it's too creepy for some 🤷🏻‍♀️ ##fyp ##IDeserveTuitionContest ##michaelmeyers ##halloween ##spooktember ##witchtok ##spooky ##fridaythe13th♬ Put Your Head On My Shoulder – Giulia Di Nicolantonio

Ovaj je video pogledan čak više od 4,9 milijuna puta i privukao je gotovo 10.000 komentara na TikToku.

Od komentara kao što su: ‘Roditeljstvo. Položeno. S odličnim. Jako sam ljubomoran što to nikada nisam učinio sa svojom djecom’, do komentara poput: ‘Nešto doista ne valja s ovim svijetom. I pitamo se zašto [ima] toliko mraka… jer mi to dopuštamo’ mogu se pročitati ispod objave pa je evidentno da se mišljenja o ovakvoj zabavi tate i kćeri razilaze po gotovo svim točkama odgoja.

No, iako se ne može zaključiti je li preslatka djevojčica bila svjesna svoje uloge lika iz hororca, ono što se vidi - uživala je u torti…

Tekst: Sanja Matasić
Foto: Screenshot TikTok

Tagovi: ,

Pročitajte i:

djeca i horoskop

Samo za one koji vjeruju u astrologiju: Koliko vam poznavanje djetetova podznaka može pomoći u odgoju?

Koliko djece, toliko osobnosti... Prema astrologiji, djetetov nam podznak govori o motivaciji koja ga pokreće…

trudnica i mačka

Trudnica se povezala sa skotnom macom lutalicom pa postale majke u isto vrijeme!

Kada očekujete bebu, uvijek je lijepo imati prijateljicu koja je također trudna pa zajedno dijelite…

Preuzmite odgovornost za svoju plodnost: Kako prakticirati učinkovitu prirodnu kontracepciju ili si povećati izglede za trudnoću?

Novo izdanje svjetske uspješnice koja je pomogla stotinama tisuća žena da na prirodan način izbjegnu…

Ryan Reynolds

Duhoviti Ryan Reynolds: 'Ne vrte me kćeri oko malog prsta, već ja sam sebe!'

Poznati glumac i njegova životna partnerica Blake Lively roditelji su tri kćeri, a svoj obiteljski…