žen apromatra nebo i pita se je li astrologija predvidjela koronavirus

Što astrologija kaže o koronavirusu i zašto će 21. prosinca biti ključan datum?

Dogodio nam se "kozmički gumb za resetiranje", koji svijet pogađa svakih 35 do 40 godina. Što nam slijedi dalje?

Jesu li zvijezde predvidjele ovu pandemiju? Američka astrologinja Jaime Wright tvrdi da jesu, no da se malo pisalo o vezi Saturna i Plutona, koja se dogodila u siječnju, a koju je većina astrologa povezala s političkim nemirima širom svijeta. Ona to naziva “kozmičkim gumbom za resetiranje.” To je situacija koji se događa svakih 35 do 40 godina i obično se podudara s pretresima na globalnoj razini. Posljednja je bila 1981./1982., što je u skladu s početkom AIDS-a, a postojala je i 1917., u vrijeme španjolske gripe.

 “Vrhunac svih drama dolazi 12. siječnja, kada se disciplinirani Saturn u nebu susreće s transformativnim Plutonom. To je izuzetno rijetka kozmička pojava koja ima negativno djelovanje na osobnoj i društvenoj razini", napisala je ova astrologinja još u siječnju. .

Kako astrološki izgleda 2020.? Mars (planet agresije) i Saturn (planeta granica) u istom su znaku od 16. veljače. Kad se ta dva planeta zbliže, napetosti su ekstremno velike. Vrhunac ove energije bio je 31. ožujka, a dva planeta ostaju u istom znaku do 13. svibnja, kada će, smatra Jaime Wright,  neke početne napetosti ove situacije početi prolaziti.

Dugoročno gledano, ono čemu se stvarno moramo veseliti je veza Jupiter - Saturn, koja će se dogoditi 21. prosinca. Tada, naime, izlazimo iz 200 godina dugog razdoblja iskorištavanja zemlje i prelazimo u 200-godišnje razdoblje napretka u tehnologiji i komunikaciji.

“Iako planete ne uzrokuju da nam se događaju stvari na zemlji, one pružaju ogledalo za naše ljudsko iskustvo. Naši su problemi toliko očiti da nam nije preostalo drugog izbora nego zaustaviti sve i pokušati ih riješiti. Općenito, ne bismo se trebali vraćati na staro, na ono kako je bilo prije, već težiti prema izgradnji nečega boljeg. Pronalaženje novih načina za komunikaciju, bit će glavna tema u sljedećem razdoblju", kaže astrologinja.

Tekst: D. P.
Fotografija: Profimedia

Tagovi: , , ,

Pročitajte i:

Harper i david Beckham

Davidu i njegovoj mezimici Harper pandemija donijela novu 'ovisnost'

Mnogi priželjkuju da se kultna serija Prijatelji vrati na male ekrane, a među njima su…

tata i sin

'Odrastao sam bez oca, pa sam se uvijek plašio da neću znati biti dobar tata!'

Rob Kenney postao je super tata svojoj djeci, a odnedavno i influencer koji mladima putem…

Kako dijete odvojiti od ekrana? Jednostavno - ali i vi morate van!

Mrzite činjenicu da vaše dijete tjedno provede xyz sati pred zaslonima TV-a, tableta, kompjutora i…

10 gadgeta koji olakšavaju život mamama

Vremena kad su elektronski gadgeti bili gotovo isključivo muški teritorij odavno su iza nas -…