masaža

Sretan Dan žena! Darujemo vas poklon-bonom za masažu i wellness, odvojite vrijeme samo za sebe!

Drage žene, vrijeme je da prekinete svoju životnu rutinu i pronađete vrijeme koje ćete posvetiti samo sebi. Ako je mama zadovoljna i odmorna, i djeca su sretna! Danas vas darujemo poklon-bonom za masažu i wellness, uživajte!

Život je uglavnom danas vrlo užurban, a naše je tijelo svakodnevno izloženo stresu. Čim ujutro otvorimo oči, krenemo prebirati po ‘to-do listi’ za taj dan. Ne znam kako vi, ali meni je već nakon sat vremena razmišljanja o svemu što me čeka u danu, potreban odmor.

No takvi dani zaposlenoj ženi i majci nisu iznimka, više su pravilo, a često se događa da jednostavno čeznete da odvojite nekoliko minuta samo za sebe.

Svatko vjerojatno ima svoj način kako se opušta i puni baterije. Neke žene uživaju u šetnji prirodom, neke žene u čitanju, kreativnom izražavanju, neke odu na fitness, a neke se opuštaju na masaži i u sauni.

Da bi djeca bila zadovoljna, i mama treba biti zadovoljna, odmorna i dobre volje, a baš ti trenuci koje žena odvoji samo za sebe, omogućuju joj prijekopotreban odmor i novu svježu energiju.

Da bi se prekinuo krug stresa i obaveza, ponekad je dobro staroj životnoj rutini reći ‘STOP’, zato smo za današnji dan pripremili jedno super darivanje.

Na spomen wellnessa, prvo što nam padne na pamet jest uživanje i opuštanje, koje nam svima s vremena na vrijeme zatreba. No, wellness nije samo guštanje i relaksiranje, već je puno više od toga.

Jeste li znali da redoviti posjeti wellness tretmanima itekako utječu i poboljšavaju naše zdravlje? Prvenstveno ono povezano s 'bolešću modernog vremena', stresom, koji na ljude različito djeluje. Dok jednima od stresa stradava psihičko zdravlje, drugi od stresa imaju fizičkih problema, kao na primjer slabljenje imuniteta, prekomjerno gubljenje kilograma i slično.

Svi nas ti problemi umaraju i ruše, stoga ne bi bilo loše barem jednom mjesečno izdvojiti vrijeme za sebe i otići u wellness.

Stoga, SelectBox Hrvatska daruje 5 žena poklon-bonom u vrijednosti od 299 kn za masažu ili wellness u nekom od beauty centara diljem Hrvatske.poklon bon za Dan ženaUnutar ovog poklon-paketa možete birati antiage ili aroma-masažu, masaže ruku ili lica, tajlandsku masažu, saunu i kupelji, lifting, solarij ili večernji make-up, ovisno o tome za koji ste se beauty centar odlučili. Ovaj poklon-bon možete iskoristiti u dvije godine.

Kako dobiti poklon-bon ‘Masaža i wellness’ na FB-u?
1. Zapratite naš profil na Facebooku
2. Zapratite profil SelectBox Hrvatska
3. Tagirajte dvije prijateljice!
4. Odgovorite na pitanje: Zašto mami treba vrijeme samo za nju?
I, to je to!

Kako dobiti poklon-bon ‘Masaža i wellness’ na IG-u?
1. Lajkajte objavu!
2. Zapratite profil SelectBox Hrvatska i Roditelji.hr
3. Tagirajte dvije prijateljice s kojima biste rado provele dan na wellnesu

I, to je to!

Tekst: S.M.
Foto: SelectBox Hrvatska

Tagovi: , , , , ,

Pročitajte i:

bloom i lubenica

Bloom već probao lubenicu i tikvicu, a navršio tek 4 mjeseca!

Uvođenje novih okusa u prehranu bebe nije veselje i novo iskustvo samo bebi nego i…

Ljupka Gojić Mikić

Ljupka Gojić Mikić s djecom uživa u moru i punjenoj paprici!

Tkogod je imao prilike, već uživa u moru i suncu, a Ljupka Gojić Mikić jedna…

paula sikirić

Poznata influencerica u Petrovoj rodila djevojčicu!

Nakon uredne trudnoće, naša poznata influencerica Paula Sikirić je rodila, a svojim je pratiteljima otkrila…

parker

'Čudan' izbor igračke: Dvogodišnjakinja obožava samo zombi lutkicu, a što nam to govori o njoj?

U dućanu s igračkama jedna mala djevojčica, od svih princeza lutkica, slatkih plišanaca i barbika,…