Britney Spears

Sin Britney Spears proslavio savršen 7. rođendan

„Moj mali budući motorist i ja jurimo stazom“, napisala je 31–godišnja pjevačica Britney Spears na Instagramu i pohvalila se kako je njezin sin Jayden proslavio sedmi rođendan

Britney je sinu ispunila rođendansku želju i priredila mu rođendan na moto stazi, gdje su se njegovi prijatelji okušali u vožnji kvadom. Dobro raspoloženi slavljenik dobio je i željenu tortu, a ponosno je pozirao prijateljima i kada je vozio kvad u društvu brižne majke.

"Nismo mogli na bolji način proslaviti rođendan i obilježiti njegov dan. Ne mogu odoljeti svojim dečkima. Jako su slatki u opremi za motoriste", nastavila je pjevačica i pohvalila se kako njezin godinu dana stariji sin Sean Preston priprema još jedno iznenađenje bratu za rođendan, a čak niti ona ne zna točno o čemu se radi.

"Sretna sam jer su moji dečki jako povezani. Brinu jedan o drugome, mislim da su i najbolji prijatelji. To mi jako puno znači jer obitelj treba biti u dobrim odnosima i uvijek na okupu. Svojoj djeci uvijek govorim da mi mogu sve povjeriti i da sam uvijek tu za njih, ali kako se ja nisam povjeravala svojoj mami, sumnjam da će se oni povjeravati meni. Za sada nemamo problema po tom pitanju, no brine me što će biti kada budu u pubertetu i kada dođu prve cure u njihov život. Tada je najbolje da jedan drugome budu savjetnici", zaključila je pjevačica koja se veseli skorašnjim nastupima u Las Vegasu.

Tekst: Story.hr
Foto: Instagram

Tagovi:

Pročitajte i:

Jelena Veljača

Jelena Veljača: Priče iz vagine

Zašto skrivamo svoja bolna i traumatična iskustva, samo da muškarcima ne bi bilo neugodno? Žene,…

Narukvice Borboleta hit su i ovog ljeta – potražite ih u paketu s magazinom Elle!

Jednostavne a efektne, Borboleta narukvice hit su i ovog ljeta! Prepoznatljiv leptir na svilenom koncu…

Story dizajnerski mjesec: ovaj tjedan ne propustite hit satensku maramu i gumicu by Alduk

Godina koja ni po čemu nije tipična no jedna tradicija se nastavlja; dizajnerski modeli pristupačni…

djeca gledaju sat za praćenje fizičke aktivnosti ili smart watch

Kupili ste djetetu sat za praćenje aktivnosti - što sad?

Vaše dijete neće postati aktivnije samo zato jer ste mu kupili sat za praćenje aktivnosti.…