Britney Spears

Sin Britney Spears proslavio savršen 7. rođendan

„Moj mali budući motorist i ja jurimo stazom“, napisala je 31–godišnja pjevačica Britney Spears na Instagramu i pohvalila se kako je njezin sin Jayden proslavio sedmi rođendan

Britney je sinu ispunila rođendansku želju i priredila mu rođendan na moto stazi, gdje su se njegovi prijatelji okušali u vožnji kvadom. Dobro raspoloženi slavljenik dobio je i željenu tortu, a ponosno je pozirao prijateljima i kada je vozio kvad u društvu brižne majke.

"Nismo mogli na bolji način proslaviti rođendan i obilježiti njegov dan. Ne mogu odoljeti svojim dečkima. Jako su slatki u opremi za motoriste", nastavila je pjevačica i pohvalila se kako njezin godinu dana stariji sin Sean Preston priprema još jedno iznenađenje bratu za rođendan, a čak niti ona ne zna točno o čemu se radi.

"Sretna sam jer su moji dečki jako povezani. Brinu jedan o drugome, mislim da su i najbolji prijatelji. To mi jako puno znači jer obitelj treba biti u dobrim odnosima i uvijek na okupu. Svojoj djeci uvijek govorim da mi mogu sve povjeriti i da sam uvijek tu za njih, ali kako se ja nisam povjeravala svojoj mami, sumnjam da će se oni povjeravati meni. Za sada nemamo problema po tom pitanju, no brine me što će biti kada budu u pubertetu i kada dođu prve cure u njihov život. Tada je najbolje da jedan drugome budu savjetnici", zaključila je pjevačica koja se veseli skorašnjim nastupima u Las Vegasu.

Tekst: Story.hr
Foto: Instagram

Tagovi:

Pročitajte i:

neću slušati

Ne zabadaj svoj nos! Ili, drugim riječima, zašto ne dijeliti savjete drugim roditeljima ako to nisu tražili?

Često mislimo da najbolje znamo kako riješiti neki problem kad je odgoj djece u pitanju,…

mama poduzetnica

Kako ova trostruka mama i njezina obitelj unose radost u dječje sobe?

Iz Zagreba se preselila u Tovarnik, malo mjesto u zapadnom Srijemu, gdje sa suprugom stvara…

maja i nenad

Maja Šuput: 'Sinu ćemo dati neko strano ime, neće valjda biti Nenad kao tata!'

Maja Šuput i Nenad Tatarinov broje sitno do dolaska prinove. Maja izgleda izvrsno, a za…

Jan Jerič i Sarah Josipović s bebom

Maleni Mak dobio sestricu, rodila Sarah Josipović i otkrila bebino neobično ime

Sarah Josipović i Jan Jerič dobili su drugo dijete, nakon sina Maka sada su i…