Richard Gere

Richard Gere u 71. godini spreman za još jednu bebu

Nakon što je ove veljače sa 33 godina mlađom suprugom Alejandrom dobio sina, 70-godišnji glumac Richard Gere navodno očekuje drugo dijete sa spomenutom partnericom, piše magazin 'Hola'. Dok par još nije odlučio potvrditi vijest, u javnost se govori kako beba stiže na proljeće sljedeće godine...

Iako se još nisu obratili obožavateljima, vjeruje se da će, baš kao i prošli put, obaviti to na poseban način. Ono što je sigurno je njihova sreća, koju još od njihova vjenčanja prošle godine, ne skrivaju. Naime, krajem ovog ljeta prvi su put pokazali sinčića, čije ime još nije poznato.

Ako je suditi prema nedavnim fotografijama, Richard stalno drži sina u naručju i ne skida osmijeh s lica. Osim toga, glumac je svaku priliku iskoristio kako bi se igrao i fotografirao sa svojim drugim sinom. Najsretniji sam čovjek u svemiru’, komentirao je svojevremeno, što potvrđuje i osmijeh na njegovom licu.

Richard Gere

Brojne obožavatelje šokirala je vijest kako je Richard spreman za još jedno dijete u 71. godini, međutim za njih je iznenađujuća i silna energija i volja koju on trenutno ima. Kako kaže, sada je u najljepšim godinama jer ponovno može uživati u očinskoj ulozi, kao što je to bilo prije 19 godina, kad je dobio sina Homera Jamesa Jigmea u braku s Carey Lowell. S druge strane, Alejandra ima šestogodišnjeg Alberta iz prethodnog braka s Govindom Friedlandom.

Izvor: Story.hr
Foto: Profimedia

Tagovi:

Pročitajte i:

slastice za uskrs

Kako bez kvasca napraviti najpopularniji kolač za Uskrs - pincu?

Što od slatkih zalogaja pripremiti za Uskrs? Uskrsa nema bez pince - i u vrijeme…

novi broj magazina story s darom, Uskrsnom kuharicom

Kako izolacija utječe na ljubavne veze poznatih parova?

Novi broj magazina Story pun je zanimljiv tema koje će vam ispuniti dan, a svaki…

sanja polak, autorica knjige o paulini P i učiteljica Škole na trećem

Razgovarali smo s najpoznatijom učiteljicom Škole na Trećem, "mamom" Pauline P.

Jedna od najčitanijih domaćih spisateljica za djecu od prošlog tjedna učiteljica je svim drugašićima u…

Igraj spektakularnu nagradnu igru Barcaffea

50 posebnih doživljanja za 50. rođendan Barcaffea