vojvotkinja Kate, princ William i princ George

Princa Georgea čuvat će dadilja koja je čuvala i njegovog tatu

Malenog princa Georgea, sina vojvode i vojvotkinje od Cambridgea, Williama i Catherine, čuvat će i dadilja koja je nekoć čuvala princa Williama.

Iako se princ William i njegova supruga Kate odlično snalaze u roditeljskoj ulozi, o njihovom sinu Georgeu Alexanderu Louisu brine i dadilja. I to tatina dadilja. Naime, kako donosi časopis People mladom kraljevskom paru u odgoju djeteta pomaže Williamova nekadašnja dadilja Jessie Webb koja je od prvog dana boravila s njima u njihovom domu u Walesu. Navodno će Jessie s njima krenuti i na put za Škotsku gdje vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea namjeravaju posjetiti Kraljicu Elizabetu i princa Philipa. Dadilja koja danas ima 71 godinu za Williama se brinula više od 20 godina.

“Ona im je nešto kao potpora. Poznaje sve i zna što se može dogoditi. Draže im je tako nego da angažiraju nekog novog, nekog koga će cijela ta situacija preplašiti”, otkriva Ingrid Seward, autorica knjige 'A Century of Royal Children'.

Jessie nije imala vlastite djece, a osim što je prinčevima Williamu i Harryu bila dadilja, bila im je i utjeha i oslonac u trenutku kada su se njihovi roditelji razvodili. Bila je toliko bliska s dječacima da ju je William pozvao na proslavu svog 21. rođendana, a dobila je pozivnicu i za njegovo vjenčanje. Početkom ovog mjeseca pojavile su se glasine kako je par angažirao još jednu dadilju kako bi pomogla Jessie u prvim tjednima, no sada se čini da se s dadiljom Jessie sasvim dobro snalaze.

“George zvuči kao da ima velika pluća. William je nešto spominjao besane noći, iako je dodao da se situacija sada poboljšala”, kaže Seward.

I istina je, čini se da je George, kako tjedni odmiču, sve bolja beba.

“Upravo sam ga sada vidio. Inače kada ga posjetim on ili spava ili plače, ali sada se smijao. To je prvi put da ga vidim kako se smije“, rekao je oduševljeni princ Harry u srijedu na dodjeli nagrada WellChild Awards.

Izvor: Story
Foto: Splash/Guliver

Tagovi: , ,

Vezano uz temu

Najljepši dar za 38. rođendan princa Williama

Dar od srca uvijek je najbolji dar, a…

Kate vs. realnost - ili kako žene zaista izgledaju nakon porođaja

Samo sedam sati nakon rođenja trećeg djeteta, vojvotkinja…

Pročitajte i:

ponovno se otvaraju kino dovorane nakon pandemije koronavirusa

Nakon pet mjeseci stanke zbog koronavirusa, od 20. kolovoza opet možete u kino!

Kako će se gledati filmovi u "novom normalnom" te koje su nam filmske naslove pripremili…

Top 10 ljetnih sandala i japanki koje morate 'uloviti' na sniženju

Sad je vrijeme da "ugrabite" prave komade na sniženjima!

Ljulja Ljuljačke za djecu

Ljuljačke trostruke mame iz Vinkovaca u koje ćete se zaljubiti

Ljulja Ljuljačke domaći je brend iza kojeg stoji 38-godišnja Vedrana Mišić i koji je nastao…

8 stvari koje će vam ljeto učiniti boljim

Ako ste roditelj, ne znači da su djeca jedina tema o kojoj morate razmišljati. Biti…