‘Mama, meni je dosadno. Evo ti sine usisavač’: Našli smo još par gadgeta koji će boravak u kući učiniti podnošljivijim

Pronašli smo gadgete koji će posao, učenje, opuštanje i čišćenje doma učiniti znatno ugodnijima

Novo normalno uvelike je promijenilo naše životne navike. Znatno manje putujemo, manje se družimo, radimo od kuće te nam stoga za svakodnevno osobno i poslovno funkcioniranje više nego ikad trebaju gadgeti koji će nam omogućiti ugodniji život. Donosimo genijalne prijedloge iz Linksa na koje se u potpunosti možete osloniti.

usisavač

Usisavač DYSON V10 Motorhead: savršen uređaj za savršeno čist i svjež dom. Oduševit će vas svojim funkcionalnostima i karakteristikama koje mnogima omraženi posao usisavanja čine jednostavnim i efikasnim. Ima auto način rada, što znači da automatski prilagođava usisnu snagu na različitim vrstama podova kako bi produžio vrijeme rada baterije. Idealan je za dulja čišćenja na svim vrstama podova, a ima i boost način rada koji omogućava intenzivno čišćenje za tvrdokornu prljavštinu. Generiranjem sile veće od 79,000G prikuplja mikroskopski sitne čestice kao pelud i bakterije u spremnik. Raspoređivanjem svakog od 14 ciklona oko osi uređaja, zrak protječe učinkovitije kroz njih. Kada se cikloni nakose, zrak ubrzava od 45mph do120mph stvarajući centrifugalne sile koje sakupljaju fine čestice.

gramofonGramofon AUDIO TECHNICA AT-LP3 GRAMOFON: ima li što divnije nego vrijeme u svom domu provesti slušajući opuštajuću glazbu na gramofonu. Podsjećanje na stara vremena u novom obliku, novo savršenstvo zvuka i ugođaja kojem će malo tko od nas odoljeti. Hidraulička kontrola izrade omogućuje precizno i točno gibanje, a gramofon ima potpunu automatsku kontrolu putem Stop i Start funkcije te je dovoljno pritisnuti Start za početak sviranja i Stop te nakon toga podignuti ručicu kako bi se zaustavio gramofon. (stop funkcija dolazi automatski kada ploča završi).
AT-LP3 je konstruiran od anti-vibracijskih materijala koji limitiraju nisko- frekventni odziv. Rezonanca je reducirana preko gramofonskog aluminijskog tanjura i 4mm gumene potpore. Njegova gramofonska baza s direktnim pogonom pokreće ploče na 33 1/3 i 45 okretaja u minuti. AT-LP3 ima ugrađeno promjenjivo phono pretpojačalo i ugrađeni dualni RCA izlaz koji omogućuje spajanje na kućni stereo sistem, zvučnike i druge komponente.

prijenosno računalo

Prijenosno računalo HP 15: računalo je već odavno postalo "naša druga pamet", osnovno sredstvo rada i funkcioniranja. U novom normalnom i home office varijanti te online učenju postalo je nezamjenjivo i svaka obitelj ima ih i po nekoliko. Iznimno je važno odabrati ono koje će biti pouzdano i na kojem će rad i učenje biti lako ostvarivi. HP računalo upravo je takvo: osigurava 3 godine jamstva, ima moderan dizajn, Ryzen 3
procesor. Ima radnu memorije (RAM) 8GB, grafiku: AMD Radeon Graphics, operativni sustav FreeDOS.

mobiteliSmartphone REALME: prema nekim istraživanjima prosječni Hrvat dnevno na pametnom telefonu provede i po nekoliko sati čitajući vijesti, vježbajući, tražeći rješenja za svakodnevni život, kupujući, družeći se na
društvenim mrežama. Smartphone REALME zadovoljit će sve vaše potrebe.

Pametni sat APPLE Watch Nike Series: još jedan gadget kojeg u novom normalnom trebamo više nego ikad. Apple Watch Nike Series 5 omogućava vam praćenje treninga pomoću aplikacije Nike Run Club, možete slušati glazbu i primati ohrabrenje prijatelja izravno na zglob. A tu su i ekskluzivne Nike trake za satove i satovi optimizirani za Always-On Retin zaslon. Ključne značajke su mu: GPS, Always-Retina zaslon, 30% veći ekran1, Swimproof2,električni i optički senzori srca, ugrađeni kompas.

Sadržaj donosimo u suradnji s Linksom

Tagovi: , , , , ,

Vezano uz temu

Djeca i gadgeti: Za i protiv

Jeste li i vi osupnuti kad ugledate malu…

Pročitajte i:

aleksandar jovanović

Priča tate blogera: Kako izgleda život kad vam dođe i treće dijete?

Kada govorimo o obavezama u obitelji, uglavnom o tome govorimo iz ženske perspektive, što nije…

klinac se boji

Što stručnjaci kažu o strahu? On je naš prijatelj – upoznaj ga i živi s njim!

Strah je jedan od četiri najstarija osjećaja na svijetu; može nam spasiti, ali i zagorčati…

Martina Remenar Laborec, slastice bez glutena

Nije željela da joj sinovi budu tužni na rođendanima pa je uzela stvar u svoje ruke!

Kad od djeteta dobijete širok osmijeh, a od roditelja duboku zahvalnost, onda znate da ste…

seksualni odgoj

Mama uči svoje kćeri da nevinost ne postoji, a mnogi roditelji su se složili s njom

Ulazak u pubertet zahtijeva razgovore s djecom o mnogim temama, a jedna od njih je…