Nevena Rendeli Vejzović

Nevena Rendeli Vejzović: ‘Sve mi ovo teško pada, a uz troje male djece gotovo je nemoguće raditi od doma!’

Nevena Rendeli Vejzović otkriva kako provodi dane u "karanteni" sa svoje tri djevojčice - Leom, Marom i Vitom. Progovorila je i o privatnom biznisu kojeg je pokrenula baš sada kada je sve stalo zbog koronavirusa

“Vrijeme u karanteni provodimo uglavnom doma, osim kad moramo izaći u trgovinu ili ako se uspijemo organizirati da odemo u neku šumu gdje nema nikoga. Socijalna izolacija kod nas traje puno dulje nego kod ostalih. Naime, prije koronavirusa, cure nisu išle u vrtić, jer su imale vodene kozice. Teško je, svaki dan je borba kako ispuniti vrijeme, pogotovo zato što bih i trebala raditi od doma. Suprug je snimatelj na HRT-u, tako da radi na terenu, a ja sam kod kuće s našim curama”, kaže bivša HRT-ova urednica i novinarka, a danas privatna poduzetnica Nevena Rendeli Vejzović.

“Igramo se svega, od kuhanja u njihovoj mini kuhinji, preko svih mogućih društvenih igara. Radimo izložbe njihovih crteža i igramo se kazališta. Ponekad čak i vježbaju sa mnom, ali im je koncentracija za takvo što doslovno 10 minuta. Imam sreće s curama, jer vole jesti sve, pa barem s time nemamo problema. Pužiće i bolonjez uvijek će najslađe pojesti”, kaže Nevena i iskreno priznaje kako joj u trenutačnim okolnostima baš sve teško pada, no najviše to što se ne mogu družiti s drugom djecom.

Pokušavam raditi od doma, ali je to s troje male djece gotovo nemoguće. Ovo je osjetljivo razdoblje za svih, pa i za djecu. Kad ih uhvati kriza, pokušavam ih smiriti na sve moguće načine. Moram priznati kako smo svi na rubu živaca. Srećom, imamo terasu pa nekako izguramo kroz dan“, kaže Nevena.

View this post on Instagram

A post shared by Nevena Rendeli (@nevenarendeli) on

Kad izađemo iz “karantene" Nevena će prvo otići na posao, jer joj se trenutačno radni dan izvan kuće čini kao veliki luksuz. Odmah zatim i na druženje s prijateljima. S obzirom na to da je Nevena nedavno kazala zbogom stalnom poslu na HRT-u i posvetila se privatnom biznisu, kriza s koronavirusom za nju je došla u najgorem mogućem trenutku.

“Situacija je blago rečeno katastrofalna. Gotovo sve je stalo i većina poslova je odgođena ili otkazana. Pozdravljam paket Vladinih mjera koji je ipak donio neko rješenje trenutačne krize, ali bit će tu još puno posla kako bi se spasio privatni sektor. Ljudima mora biti jasno da će, krahira li privatni sektor, krahirati i cijelo društvo. Nadam se da ova situacija neće još dugo trajati i da ćemo svi zajedno biti solidarni", kaže Nevena Rendeli.

Tekst: D. P.
Fotografije: Instagram

Tagovi: , , ,

Vezano uz temu

Sasvim drugačiji obiteljski odmor usred ljeta: kampiranje Nevene Rendeli Vejzović

Bivša voditeljica HTV-a, a danas vlasnica vlastite tvrtke…

maškare

Od princeza do gusarica: kako su se jučer 'zamaškarala' djeca poznatih roditelja

U moru recepata za najbolje fašničke krafne, jedva…

djevojčica u školi u vrijeme oandemije koronavirusa

Ministar o koronavirusu u školama: 'Moguće je pomicanje zimskih praznika!'

'Škole nisu izvori zaraze', potvrdio je danas i…

Pročitajte i:

Doula Una: 'Danas žene sve više traže doule, ali nas i dalje nije dovoljno'

O douli Uni Pašić Gregović već smo pisali, a i rado nam uvijek odgovori na…

knjige preporuka

Ljetno štivo za djevojčice i dječake – neustrašive zaštitnike prirode, pustolove, istraživače i umjetnike

Ljeto je idealno vrijeme za punjenje baterija i otpuštanje svih očekivanja koje gomilamo tijekom godine.…

Pamela Ramljak: 'Sada imam više kila nego prije trudnoće i osjećam se puno bolje'

Pjevačica Pamela Ramljak priznala da oduvijek pazi kako se hrani te da to nije činila…

par pije kavu

Mame, tate, ujutro je dobro piti kavu s kofeinom jer ona najbolje štiti od bolesti jetre

Ako je ispijanje jutarnje kave vaš omiljeni dnevni ritual, osim užitka, činite dobro i svojoj…