Naučite djecu odgovornom ponašanju!

Kako smanjiti otpad unutar vlastitog doma, imat će priliku naučiti svi koji u subotu, 19. rujna, od 10 do 14 sati, dođu na Family day, manifestaciju na kojoj će - uz drugi bogati program - agencija Ex-Alto održati radionicu "Upcycling"

Iznimno je važno od malih nogu djeci nastojati usaditi osjećaj ljubavi i poštovanja prema ovom divnom planetu koji nazivamo domom! Već u subotu, 19. rujna, od 10 do 14 sati, eto prilike za najbolju obiteljsku zabavu, ali i za uključivanje djece u besplatnu radionicu znakovitog naziva "Upcycling". Naime, u sklopu Family day-a, manifestacije koju zajednički organiziraju Adria Media Zagreb i portala Roditelji.hr te Gradski ured za gospodarstvo, energetiku i zaštitu okoliša, s ciljem povezivanja obitelji te motiviranja na što kvalitetnije druženje u prirodi, svoj edukativan i eko-kutak imat će i EX-ALTO d.o.o., agencija za doživljajni i iskustveni marketing.

“Kroz Upcycling radionicu djeca će s lakoćom usvojiti što znači odgovorno ponašanje prema okolišu te kako ga mudro koristiti i čuvati. Ovo je ujedno i stvaran način za uključivanje cijele obitelji i razgovor o tome kako svi možemo pomoći u smanjenju otpada unutar vlastitog doma", poručuju iz ove agencije koja je osnovana 2002. godine kao poduzetnički pothvat dvoje entuzijasta s višegodišnjim iskustvom u organizaciji događanja, ponude hotelske zabave i rekreacije.

Znate li gdje se odlaže karton od mlijeka? Da, ovo je trik pitanje. Iako je riječ o kartonu, nije ga dobro staviti u spremnik za papir, jer je napravljen od plastificiranog papira i mjesto mu je u spremniku za plastiku.

Dođite s djecom i prijateljima na Family Day u subotu od 10 do 14 sati i naučite kako se odgovornije nositi prema prirodi, ali i uživajte u ostalom bogatom programu: čekaju vas nastupi dječjih zborova, plesni program, predstave za djecu te brojne edukativne radionice. Cilj Family day-a je povezati obitelj te im pružiti ideje i savjete, kao i motivaciju za što kvalitetnije druženje u prirodi. Jer, super je kretati se, baviti se sportom i živjeti zdravo, biti odgovoran prema vlastitom tijelu, dobrom zdravlju i pravilnoj prehrani, kao i brinuti se o planetu Zemlji. Sukladno misiji događaja, koji se održava u sklopu Europskog tjedna mobilnosti, na Zrinjevac dođite romobilima, biciklima ili pješice, a sve kako bismo sačuvali prirodu.

Tekst: D. P.
Fotografije: Filip Hofer i Shutterstock

Tagovi: , , , , , ,

Vezano uz temu

druženje obitelji u prirodi

Kako se zabaviti s obitelji na otvorenom?

Puno glazbe, kazališne predstave, kreativne i sportske radionice...…

Family day na Zrinjevcu

Odlična zabava za velike i male – Family Day u zagrebačkom parku Zrinjevac

Koncerti, zabavno-plesni program, dječje predstave, edukativne radionice, sportske…

Jure Brkljača

Mladi glazbenik specijalni gost subotnjeg spektakla na otvorenom

Dođite svi na Zrinjevac u subotu, 19. rujna,…

Svi u kazalište na otvorenom! Ne propustite ovu hit-predstavu

Pavao, glavni lik predstave "Pavao i njegov glavao"…

Pročitajte i:

Zagrepčanke i dečki i Severina

Glazbena poslastica na Family day-u

Zbor Zagrepčanke i dečki postoji već 27 godina, a ove su godine primili i medalju…

Zašto je važno igrati se?

Dođite u subotu, 19. rujna, od 10 do 14 sati na zagrebački Zrinjevac, zabavite se…

Kako provesti kvalitetan dan s djecom i stići obaviti sve drugo?

Dobra organizacija ključ je funkcioniranja svih majki, no da im - barem nakratko - olakšaju…

Sport Educa

Kako djecu potaknuti na kretanje i brigu o okolišu?

Dođite svi u subotu, 19, rujna, od 10 do 14 sati, na Family day na…