Mila i Ashton

Mila Kunis i Ashtona šokirala svojim odgojnim metodama

Kad su dječji sukobi na igralištu u pitanju, teško je roditelju ostati nepristran, pogotovo kad se drugo dijete grubo krene obračunavati s vašim, koje volite najviše na svijetu. Pa, Mila je svojoj kćeri udijelila savjet koji je šokirao i tatu Ashtona

Čak i supersamopouzdane mame, kao što je Mila Kunis, priznaju da ponekad pogriješe kad je odgoj djece u pitanju. Glumica je nedavno otkrila potcastu Mom Confessions jedan svoj krivi roditeljski korak. Navodno, njezin suprug Ashton Kutcher, koji je sjedio u prvome redu tijekom snimanja, nije bio nešto ponosan njezinim javnim priznanjem.

Ova 38-godišnja celebrity mama otkrila je kako se neugodna situacija dogodila prije nekoliko godina, dok je njezina danas 7-godišnja kći Wyatt Isabelle još išla u vrtić.

'U vrtićkoj grupi je bila jedna djevojčica koja je grubo i namjerno gurnula moju kćer', sjeća se Mila. 'Wyatt Isabelle se vratila iz vrtića i ispričala mi kako ju je ta djevojčica namjerno gurnula'.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ashton Kutcher (@aplusk)

Vidno uzrujana, Mila je svojoj kćeri postavila pitanje, koje bi možda većina roditelja postavila u nastojanju da obrani svoje dijete od tuđeg nasilnog ponašanja: 'Pa jesi li joj vratila istom mjerom?' Na ovo pitanje Wyatt je odgovorila jasno i glasno: 'Ne'.

Mila, koja s Ashtonom ima još jedno dijete, sina Dimitria Portwooda, tada je savjetovala svoju kćer da se nauči postaviti i da joj reakcija u takvim situacijama bude malo više obojena frazom 'oko za oko, zub za zub'. Ili, ako želite puno konkretnije, savjetovala joj je da drugi put uzvrati istom mjerom.

Prema Milinoj priči, Ashton, koji je slušao razgovor mame i kćeri, bio je zgrožen Milinim odgojnim pristupom te je glasno uzviknuo: 'Ne, nikako da to nisi učinila'.

Mila je počela objašnjavati kako nije mislila da je treba gurnuti sa stepenica ili ljuljačke, bnego na sigurnome tlu. Poznata mama je samo htjela naučiti svoju kćer da se zna obraniti I zauzeti za sebe kada je netko napada bez razloga.

Mila nije dalje otkrila je li njezina kćer prihvatila savjet 'oko za oko, zub za zub' ili se priklonila Ashtonovu načinu rješavanja sukoba na igralištu.

Tekst: Sanja Matasić
Foto: Instagram

Tagovi: ,

Vezano uz temu

ashton i mila

Mila i Ashton pokazali fanovima da IPAK kupaju svoju djecu!

Nakon što su izjavili da svoju djecu rijetko…

Ashton Kutcher i Mila Kunis priznali da djecu ne kupaju redovito!

Glumački par pričao je o higijenskim navikama koje…

Obitelj Kutcher povećati će se za još jednog člana

Glumica Mila Kunis po drugi je put trudna,…

Ashton o važnosti žvakaćih guma bez šećera, hrani, spoju s curom...

Donosimo vam transkripte sa snimanja reklame za Wrigley…

Pročitajte i:

djeca i horoskop

Samo za one koji vjeruju u astrologiju: Koliko vam poznavanje djetetova podznaka može pomoći u odgoju?

Koliko djece, toliko osobnosti... Prema astrologiji, djetetov nam podznak govori o motivaciji koja ga pokreće…

trudnica i mačka

Trudnica se povezala sa skotnom macom lutalicom pa postale majke u isto vrijeme!

Kada očekujete bebu, uvijek je lijepo imati prijateljicu koja je također trudna pa zajedno dijelite…

Preuzmite odgovornost za svoju plodnost: Kako prakticirati učinkovitu prirodnu kontracepciju ili si povećati izglede za trudnoću?

Novo izdanje svjetske uspješnice koja je pomogla stotinama tisuća žena da na prirodan način izbjegnu…

Ryan Reynolds

Duhoviti Ryan Reynolds: 'Ne vrte me kćeri oko malog prsta, već ja sam sebe!'

Poznati glumac i njegova životna partnerica Blake Lively roditelji su tri kćeri, a svoj obiteljski…