Meryl Streep

Meryl Streep:”Tajna sretnog braka je u odvojenim kupaonicama”

Holivudska zvijezda Meryl Streep (69) i američki umjetnik Don Gummer (72) u sretnom su braku već 40 godina. Roditelji su četvero odrasle djece, a krajem veljače postali su i ponosni baka i djed - kćer Mamie Gummer (35) poklonila im je prvog unuka. Pored Mamie, par ima kćeri Grace (32) i Louisu (27) te prvorođenog sina Henryja (39).  Ono što je posebno zanimljivo kod ove obitelji jest činjenica da se s njima ne mogu povezati nikakvi skandali, a zadivljuje i to kako Meryl i Don tako uspješno odolijevaju iskušenjima bračnog života koji je zasigurno opterećen slavnom karijerom glumice...

"Oduvijek imamo odvojene kupaonice. Vjerujem, da je to prava tajna svake sretne veze: odvojene kupaonice!", objasnila je glumica u razgovoru za "Bild am Sontag". Glumica ističe kako je također pomogla i činjenica da oboje imaju sličan smisao za humor i ukus za glazbu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Meryl Streep fan? (@meryl.streep)

Glumica i majka

"Oduvijek sam bila majka koja radi", istaknula je Meryl Strepp, glumica s najviše nominacija te tri osvojena Oscara. "Puno sam putovala i zbog toga propustila puno obiteljskih slavlja. To uvijek boli i ostavlja male ožiljke.” No kako priznaje ova svjetski poznata glumica: “Nitko doista nije savršen. Vječno pitanje koje si najvjerojatnije postavlja većina majki, bar sam se ja uvijek to pitala: kad bih bar mogla vratiti sat da ispravim neke od pogrešaka?”

Na sreću kako se njezina karijera razvijala stvari su se promijenile na bolje: "Danas si mogu dopustiti moje vrijeme dobro posložiti te ga podijeliti jednako na svu moju djecu. To je lijep osjećaj, ali njega sam svakako teškim radom zaslužila."

Meryl je sada baka i jako se veseli vremenu koje će moći provesti s unukom nakon snimanja druge sezone uspješne serije "Big Little Lies" s Reese Witherspoon (42): "Toliko sam puno radila posljednjih mjeseci i sada sam spremna za moje prvo unuče." Njezina kćer Mamie, sada prvi put majka, tome će se izrazito veseliti jer s majkom dijeli izrazitu povezanost.

Kako i Meryl zaključuje: "Bez mog supruga i naše četvero djece odavno bih bila slučaj za psihijatriju. Moja obitelj nije samo razlog zašto sam uspješna, već i razlog zašto sam uopće živa."

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Meryl Streep fan? (@meryl.streep)

Tekst: I.Š.
Foto: Profimedia

Tagovi: ,

Pročitajte i:

vukovar

Kamo na izlet? 5 razloga zašto posjetiti Vukovar

Trendovi u turizmu promijenili su se preko noći. Sada, kada su putovanja opet moguća, u…

Kako s djecom besplatno u kino?

Evo prilike da pogledate jednu sasvim posebnu verziju Ježeve kućice...

Što je rastužilo Lanu Klingor Mihić? Je li i vaše dijete to nekad napravilo?

Nestašluci su dio djetinjstva! Možda ne odmah, ali u jednom trenutku života ipak izmame osmijeh…

predstava Ivica i Marica kazališta Trešnja

Nakon više od dva mjeseca, opet možete s djecom u kazalište!

Kazalište Trešnja dobrodošlicu će poželjeti hit-predstavom Ivica i Marica, a Zagrebačko kazalište lutaka predstavom Medo…