Mame poduzetnice osmislile genijalnu platformu na kojoj ćete naći najslađe stvari za djecu

One su prave kreativke, poduzetnice, čarobnice i, prije svega, mame koje znaju što je najbolje za njihovo dijete, što im u moru igračaka i opreme doista treba i na koje kompromise ne pristaju kad je kvaliteta u pitanju. One stoje iza nove internetske platforme nazvane Mama Market, putem koje ove kreativne mame nude svoje ručno rađene, pomno osmišljene proizvode za djecu od biranih materijala najviše kvalitete. Igračke, dječji mini šatori za igru, dječje papučice od prirodne kože, platnene pelene i haljinice, marame za dojenje, nosiljke za bebe, jastuci za novorođenčad, didaktičke igračke i još puno ručno rađenih “stvarčica” za najmlađe, samo su dio asortimana koje stvaraju mame, čarobnice i poduzetnice na čelu s Tajanom Knez, koja je pokrenula ovu inspirativnu platformu.

Ivana Fakin i Tajana Knez

“Nit vodilja pri kreiranju ove internetske platforme bila je okupiti žene, majke i poduzetnice koje s ljubavlju stvaraju proizvode za bebe, djecu i majke te ih udružiti kako bismo njihove prekrasne proizvode učinile dostupnijima kupcima. Mama Market vodi se sloganom ‘Zajedno smo jači’, a on proizlazi iz vjere koju imamo u proizvode naših članica u koje je utkana sva njihova majčinska ljubav i pažnja”, rekla je Tajana Knez napominjući kako su ona i njezina partnerica Ivana Fakin ponosne na sve brednove koji su se uključili u priču i prepoznali poduzetnički potencijal.

Ono čime se kreativne mame koje stoje iza Mama Marketa ponose jest da njihove članice, za svoje artikle, biraju materijale najviše kvalitete: od organskih i eko, preko antialergijskih, do onih s najpoznatijim certifikatima.

Tekst i foto: press

Tagovi: , , ,

Pročitajte i:

erik

Priča dječaka Erika: Rođen je s teškom dijagnozom, a danas se veseli polasku u školu!

Sve od 2015. godine na Facebook stranici 'Kak je Erik' mama Marina piše statuse kojima…

dijete kaze mrzim te

Kada djeca kažu 'mrzim te', ne paničarite! I nemojte reagirati u afektu...

Mnogi su roditelji doživjeli da im djeca kažu da ih mrze, no čuti „mrzim te“…

gordon i tana

Gordon Ramsay: Kakav s kuharima u kuhinji, takav i s djecom kod kuće! Njegova se pravila ne krše

Možda ćete pomisliti kako život djece bogatih i slavnih je med i mlijeko. Nekima da,…

Željeli biste da su ovu knjigu pročitali vaši roditelji

Ako (ili kad) pobjesnite na svoje dijete, otvorite knjigu svog djetinjstva i upoznajte se s njime!

Velik dio onoga što smo naslijedili sakriveno je izvan naše svijesti. Stoga je katkad teško…