Mame poduzetnice osmislile genijalnu platformu na kojoj ćete naći najslađe stvari za djecu

One su prave kreativke, poduzetnice, čarobnice i, prije svega, mame koje znaju što je najbolje za njihovo dijete, što im u moru igračaka i opreme doista treba i na koje kompromise ne pristaju kad je kvaliteta u pitanju. One stoje iza nove internetske platforme nazvane Mama Market, putem koje ove kreativne mame nude svoje ručno rađene, pomno osmišljene proizvode za djecu od biranih materijala najviše kvalitete. Igračke, dječji mini šatori za igru, dječje papučice od prirodne kože, platnene pelene i haljinice, marame za dojenje, nosiljke za bebe, jastuci za novorođenčad, didaktičke igračke i još puno ručno rađenih “stvarčica” za najmlađe, samo su dio asortimana koje stvaraju mame, čarobnice i poduzetnice na čelu s Tajanom Knez, koja je pokrenula ovu inspirativnu platformu.

Ivana Fakin i Tajana Knez

“Nit vodilja pri kreiranju ove internetske platforme bila je okupiti žene, majke i poduzetnice koje s ljubavlju stvaraju proizvode za bebe, djecu i majke te ih udružiti kako bismo njihove prekrasne proizvode učinile dostupnijima kupcima. Mama Market vodi se sloganom ‘Zajedno smo jači’, a on proizlazi iz vjere koju imamo u proizvode naših članica u koje je utkana sva njihova majčinska ljubav i pažnja”, rekla je Tajana Knez napominjući kako su ona i njezina partnerica Ivana Fakin ponosne na sve brednove koji su se uključili u priču i prepoznali poduzetnički potencijal.

Ono čime se kreativne mame koje stoje iza Mama Marketa ponose jest da njihove članice, za svoje artikle, biraju materijale najviše kvalitete: od organskih i eko, preko antialergijskih, do onih s najpoznatijim certifikatima.

Tekst i foto: press

Tagovi: , , ,

Vezano uz temu

Pročitajte i:

Dodijeljene prestižne nagrade Elle Style Awards! Tko su dobitnici?

Gabi Novak, Jadranka Sloković, Nika Turković, Marija Kulušić, Klisab, Monika Zubović (Seadro), Inicijativa #spasime na…

Večeras ekskluzivno na elle.hr-u pratite modni događaj sezone ELLE Style Awards powered by H&M

Priprema, pozor... večeras u 20h magazin Elle donosi ekskluzivno video dodjelu Elle Style Awardsa powered…

božićni darovi

Dar za pamćenje – božićne kuglice o kojima svi pričaju!

Pronašli smo božićni poklon zbog kojeg blagdanska groznica kreće već danas. Naime, postoji li itko…

Otvarajte prozorčiće edukativnog adventskog kalendara! Igrajte se već danas!

Edukativni adventski kalendar originalna je priča s porukama vrijednosti znanja i učenja u kojoj sudjeluje…