marijana mikulić

Ona je mama i glumica: ‘Život s trojicom sinova zna nekad biti pravi show!’

Kako izgleda život majke trojice sinova u vrijeme pandemije, kada je malo škola off line, malo online, ispričala je za Story.hr naša glumica Marijana Mikulić. 

Desetogodišnji Ivan, šestogodišnji Andrija i jednogodišnji Jakov, kako kaže glumica, živahni su dječaci, a zbog velike razlike u godinama, i interesi su im različiti pa je vrijeme provedeno u kući s njima ponekad pravi izazov ili, kako još mama Marijana kaže, ‘pravi show’.

Marijana priznaje da joj dani prolaze brzo, kao da je ponekad u pravom vrtlogu školskih obaveza, čišćenja, šetnji… Naravno, ona i suprug Josip vole s djecom provoditi vrijeme na otvorenome pa su često u parkićima i dugim šetnjama, znaju otići do Sljemena i Jaruna, dok, nažalost, za neke ‘ozbiljnije’ izlete baš i nemaju vremena.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marijana Mikulić (@maremikulic)


Kada su kod kuće, u slobodno vrijeme, najmlađi Jakov voli crtati, šestogodišnji Andrija uživa u igri legićima, a najstariji Ivan, kao i većina njegovih vršnjaka jedva čeka odlazak u virtualni svijet.

Što se tiče slobodnih aktivnosti Marijana za Story.hr kaže: ‘Idu online na jezike u super online školu koju smo otkrili, prva škola u kojoj stariji ne stvara otpor nego uistinu radi, čak i francuski koji mu baš nije omiljen predmet. A prvašića smo upisali na engleski, on je početnik, i zasad je jako sretan kako to ide.

Zapravo mi je za jezike ta jedan na jedan varijanta puno bolja, više nauče u manje vremena, pa im je dovoljno i jednom tjedno ići. A online je jednako funkcionalno kao i uživo pa nema vozanja, hodanja, a možemo i birati termine. Evo, ima i nekih benefita virtualnog svijeta. A treninzi su lagano krenuli na otvorenom, nadamo se uskoro i dvoranama, bazenima, jer srednji ide na karate i plivanje, pa samo čeka kada će konačno sve krenuti, svima nam to treba.’

Izvor: Story.hr
Foto: Instagram

Tagovi: , , ,

Pročitajte i:

jennifer anston

Zašto sve više žena u svijetu razmatra majčinstvo tek kao mogućnost?

Prema posljednjim statistikama, u nekim svjetskim zemljama sve manje se žena odlučuje za majčinstvo, a…

beba ratnik

Osim što su neustrašive kao ratnici, doznali smo zašto su još bebe rođene u travnju posebne

Jesmo li doista preslika prirode? Neke priče kažu da godišnje doba u kojem se rodimo,…

Anja Alavanja rodila

Anja Alavanja objavila rođenje sina: 'Stigao je novi frajer u grad'

Malo prije zakazanog termina, voditeljica Anja Alavanja rodila je svoje treće dijete, a kao što…

wonder woman

Wonder Woman postat će treći put mama!

Uskoro dolazi pojačanje u obitelj Gal Gadot. Naime, njezine kćeri Alma i Maya jedva čekaju…