minipolis

Ludo i kreativno ljeto u najzanimljivijem gradu za djecu: Minipolis čeka da se zajedno igramo i razvijamo!

Ljeto može biti ispunjeno, kreativno, zabavno i veselo... Zašto ne biste svome djetetu omogućili da se super zabavi i izvuče najbolje što može iz igre. Jer, igra nije samo zabava, ona je i učenje vještina koje su važne za život. U MiniPolisu, na Ljetnom kampu vaše klince očekuje inovativan i kreativan sadržaj te vrhunski animatori!

Djeca mogu, igrajući se, naučiti sve što im želimo prenijeti, a uz to razmišljaju, razvijaju svoj istraživački duh, kreativnost, nove ideje te povezuju znanja. Istraživanja su pokazala i da najviše uče kada su opuštena i kada im je zabavno.

Zašto onda ne biste svome djetetu ovo ljeto ponudili zabavan sadržaj i omogućili mu da kroz igru razvije vještine kao što su motorika, komunikacija, timski rad, logika, kreativnost i planiranje.

minipolis

Kako na jednome mjestu omogućiti djetetu zabavu i razvoj važnih vještina?
MiniPolis, prvi dječji grad u Hrvatskoj, organizira petodnevni Ljetni kamp za djecu koji će se tijekom ljetnih praznika održati u više termina. Maleni polaznici u MiniPolisu bit će na cjelodnevnom boravku s uključenim obrocima, a uz stručno vodstvo animatora proći će kroz 8 edukativnih radionica i trodnevnu školu tenisa.

kuća sporta

Jedna od radionica, koju mališani, ali i njihovi roditelji obožavaju, ona je u ‘Kući energije’, a osmišljena je u suradnji s Hrvatskom elektroprivredom. Riječ je o STEM radionici robotike koja malenim polaznicima pokazuje što se sve može postići kombinacijom znanosti i moderne tehnologije.

hep kuća energije

Radionice će se, osim u ‘Kući energije, kroz ekspertno osmišljene scenarije i zabavne simulacije stvarnih situacija, odvijati i u ostalim tematskim kućicama MiniPolisa, unutar kojih će se djeca upoznati s više od 50 različitih zanimanja.

'U razvoju Ljetnog kampa sudjelovali su vodeći pedagozi i odgajatelji, a konzultirali smo i nutricionistkinju koja je za nas pripremila uravnotežen petodnevni jelovnik s tri obroka dnevno temeljen na zdravim namirnicama. Vjerujem da smo postigli idealno balansiranu formulu razvoja, edukacije i zabave za djecu koja u MiniPolisu mogu postati što god požele', izjavila je Ines Gašo, vlasnica i direktorica MiniPolisa.

Ljetni kamp u MiniPolisu odvija se po edukativnom konceptu učenja kroz igru kojeg su, pozitivnim stručnim mišljenjem, verificirali Ministarstvo znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske te Agencija za odgoj i obrazovanje, a namijenjen djeci od navršene 4. godine.

Požurite, prijavite svoje dijete na Ljetni kamp u MiniPolisu gdje i učenje može biti luuudo zabavno!

Tekst: Sanja Matasić
Foto: Minipolis

Tagovi: , ,

Pročitajte i:

Mila i Ashton

Mila Kunis i Ashtona šokirala svojim odgojnim metodama

Kad su dječji sukobi na igralištu u pitanju, teško je roditelju ostati nepristran, pogotovo kad…

adele

Adele o majčinstvu: 'Moga sina strašno živcira kad ga pitaju vršnjaci jesam li mu ja mama!'

Osim što je vrhunska umjetnica, Adele je i mama, a sinu Angelu je posvetila veći…

pufaste jakne

Zašto djeca ne bi trebala nositi 'pufaste' jakne u autosjedalicama?

Vjerojatno ste već čuli da debele ili glomazne jakne mogu ugroziti sigurnost vaše bebe u…

geni

Znanstvenici objašnjavaju: Koje osobine nasljeđujemo od mame, a koje od tate?

Ako ste ikad čuli da vam je netko rekao: 'Jako sličite svojoj mami', to baš…