Kineska godina Svinje – vrijeme za užitak i rast

Nadamo se da glavne smjernice vezane za godinu Svinje u koju smo prema kineskom horoskopu ušli prije nekoliko dana vrijede u cijeloj svijetu, jer sviđa nam se što obećaje

U kineskom je zodijaku Svinja posljednji od 12 znakova, stoga pomislite na sve lekcije koje ste naučili od 2006. - vrijeme je da ta iskustva integrirate i posijete novo sjeme. Godina Svinje - povezana sa zemljom i vodom (ovo je godina zemljane Svinje, no dominantna energija 2019. je vodeni element) - savršena je za rast!

Kraj dugog i teškog ciklusa – savršena godina za rast

Na godinu Svinje, koja počinje 5. veljače, možete gledati kao na kraj dugog ciklusa koji je uključivao neke teške godine: toga se dana pozdravljamo s mentalitetom čopora “mi protiv njih”, što je obilježje netom završene godine Psa, koja je pak došla nakon godine vatrenog Pijetla 2017., a kojoj je prethodila frenetična godina Majmuna.

U kineskom je zodijaku Svinja posljednji od 12 znakova, stoga pomislite na sve lekcije koje ste naučili od 2006. - vrijeme je da ta iskustva integrirate i posijete novo sjeme. Godina Svinje - povezana sa zemljom i vodom (ovo je godina zemljane Svinje, no dominantna energija 2019. je vodeni element) - savršena je za rast.

Godina Svinje po znakovima: Jeste li spremni za kinesku godinu bogatstva, radosti i ljubavi?

5 stvari koje trebamo zapamtiti na ulasku u godinu Svinje

“Stvari ne možete posaditi u pustinji. Blato, vlažna, mokra zemlja, ono je u čemu stvari rastu. U zemlji se stvari transformiraju, iz njih raste bujno zelenilo”, kaže doktor kineske medicine Noah Rubinstein. Jesu li pred nama duboke misli? Da, ali zahvaljujući ljubavi znaka Svinje prema dobroj zabavi, ove će godine biti puno više zabave nego u protekloj godini.

“Izlazimo iz godine Psa… Ona je bila vezana uz identificiranje sebe unutar grupe. Svinje su velikodušne i ljubazne. Nisu rezervirane kao pas, koji misli ‘Jesi li OK? Sviđaš li mi se?'”, kaže Rubinstein i dodaje kako će nas u svojoj godini Svinja odvesti u radost kuhanja, izrađivanja ručnih radova, umjetnosti i seksa. No nije sve u zadovoljstvima. Rubinstein ističe 5 stvari koje trebamo zapamtiti na ulasku u godinu Svinje.

1. Uživajte punom parom - Svinje možda nisu poznate po svojem intelektu, razumu ili uzvišenoj duhovnosti. Međutim, u uživanju u materijalnim zadovoljstvima Svinja je naš vodič. Povezujemo je sa zemljom, kreativnošću i transformacijom. To se odnosi i na prostor oko nas jer pripadnici znaka Svinje vole stvoriti dom pun udobnosti i zemaljskih zadovoljstava. Stoga ove godine, kako nastavljate kultivirati svoj duhovni rast, nemojte zaboraviti usporiti zbog stvari u kojima uživate.

2. Kopajte dublje - ove je godine zemljana priroda Svinje naglašena elementom vode, a kad pomiješamo to dvoje, nastane… blato. Ta kombinacija zemlje i vode nudi dva vrijedna uvida za sljedeću godinu: naš će posao ove godine biti cijeniti blato zbog njegove mirnoće, ali i vidjeti ljepotu i jasnoću koji mogu izrasti iz njega.

3. Nađite svoju stabilnost i mir, izgradite mostove - kao vrijeme konsolidacije i prikupljanja resursa, ovo će biti dobra godina da nađete svoju jin snagu radije prihvaćajući nego se šireći. Osobno, to znači odabrati ljubaznost kao opreku konfrontaciji kada možemo birati. Naravno, i Svinje se mogu naljutiti, ali u njihovoj su prirodi naglašeni stabilnost i pouzdanost, iskrenost i lojalnost. “Ekstra jin” Svinja uz naglašeni element vode ima hrabrost koja joj koristi u poslu, a praktičnost i marljivost donosi poštovanje tom znaku. Njegujte te kvalitete te nemojte biti naivni kad je posrijedi ono što se događa oko vas.

Nastavak teme čitajte na sljedećoj poveznici.

 

Izvor: wellandgood.com
Foto: Profimedia

Tagovi: ,

Vezano uz temu

godina konja 2014.

Kineski horoskop za 2014. - Započinje godina Konja

Kinesku Novu Godinu dočekat ćemo 31. siječnja i…

Pročitajte i:

10 gadgeta koji olakšavaju život mamama

Vremena kad su elektronski gadgeti bili gotovo isključivo muški teritorij odavno su iza nas -…

vukovar

Kamo na izlet? 5 razloga zašto posjetiti Vukovar

Trendovi u turizmu promijenili su se preko noći. Sada, kada su putovanja opet moguća, u…

Kako s djecom besplatno u kino?

Evo prilike da pogledate jednu sasvim posebnu verziju Ježeve kućice...

Što je rastužilo Lanu Klingor Mihić? Je li i vaše dijete to nekad napravilo?

Nestašluci su dio djetinjstva! Možda ne odmah, ali u jednom trenutku života ipak izmame osmijeh…