jada i willow

Kći Willa Smitha dirnula svoju mamu na Majčin dan: Izvela njezinu omiljenu pjesmu!

Willow Smith i Jada Pinkett Smith, kao majka i kći, imaju poseban odnos. Pogledajte kako je Willow iznenadila i duboko dirnula svoju mamu na Majčin dan. Moramo priznati, ni mi nismo ostali ravnodušni

Kći Willa Smitha i Jade Pinkett Smith, Willow, za Majčin je dan svojoj majci pripremila iznenađenje. U jednu od svojih posljednjih epizoda Red Table Talk pozvala je Jadin bivši rock band Wicked Wisdom i izvela pjesmu koju je njezina majka Jada napisala i naviše voljela pjevati dok je nastupala.

‘Ovo je muzika uz koju sam odrastala’, rekla je Willow, ‘Moja mama je bila superžena. Ona je bila rock zvijezda, ona je bila ratnica i odgajateljica u isto vrijeme.’

Potom je dodala: ‘A ja sam bila mamina najnajvatrenija obožavateljica. Svaku večer sam tražila da me netko iz osiguranja stavi na svoja ramena da gledam njezin nastup. Ona je bila zvijezda, a ja sam živjela za Wicked Wisdom. I jedini način da joj zahvalim na svemu što je učinila za mene jest da je podsjetim na to razdoblje njezina života jer mi je tada pokazala koliko žena može biti snažna. Stoga, za Majčin dan, okupila sam stare članove njezina benda, a izvest ćemo moju najdražu pjesamu koju je mama napisala ‘Bleed All Over Me.”, završila je Willow i nastupila s bendom.

Samo možete zamisliti koliko je tom gestom dirnula svoju majku Jadu u srce. Ovo iznenađenje za svoju majku Willow je pripremala nekoliko mjeseci.

Tekst: Sanja Matasić
Foto: Instagram

Tagovi: , , ,

Pročitajte i:

Ne prekrivajte dječja kolica krpom, pogotovo NE na ovakvim paklenim vrućinama!

Važno je bebu ne izlagati visokim temperaturama, a kada izlazite u šetnju za jutarnjih i…

Melanie Bradarić

Melanie Bradarić: 'Nakon izvanmaternične trudnoće, molitve su nam uslišene'

Supruga našeg reprezentativca Filipa Bradarića je u željno očekivanom blaženom stanju, a za novi broj…

Pogledajte kako je protekla savršena sunčana subota u Dežmanovom prolazu!

Moda je ponovno bila zavladala zagrebačkim centrom u subotu 19. lipnja, i to u Dežmanovom…

kraljevska obitelj

Kraljevska obitelj: Princ George i princeza Charlotte otvorili utrku za Dan očeva!

U mnogim zemljama Dan očeva se obilježava treću nedjelju u lipnju, a tom je prigodom…