Kako provesti kvalitetan dan s djecom i stići obaviti sve drugo?

Dobra organizacija ključ je funkcioniranja svih majki, no da im - barem nakratko - olakšaju taj "posao", pobrinuli su se organizatori jedinstvene manifestacije, Family day-a, koji će se ove subote, 19. rujna, održati od 10 do 14 sati. I, majke, ne brinite, moći ćete se zabaviti, ali i obaviti uobičajenu subotnju nabavku!

Mame su nerijetko žrtve rutine; naviknute da sve mora biti besprijekorno - ručak skuhan, kuća čista, svaki član obitelji zadovoljan - a u tom pokušaju da svima udovolje često zanemaruju ono najvažnije - kvalitetno zajedničko vrijeme. Neka ova subota stoga bude potpuno drukčija! Za to su se pobrinuli Adria Media Zagreb i portal Roditelji.hr te Gradski ured za gospodarstvo, energetiku i zaštitu okoliša, koji 19. rujna, od 10 do 14 sati, organiziraju jedinstvenu manifestaciju s ciljem povezivanja obitelji i kvalitetnog boravka u prirodi - Family day. No za one mame koje ne mogu “protiv sebe", Mali plac, kao partner događanja, pobrinut će se da obavite i svoju uobičajenu subotnju nabavku i kući odete ruku punih zdravih proizvoda.

Bio češnjak na Mali plac stiže iz Bjelovara sa svježe ubranim miomirisnim ekološkim češnjakom i zlatnim prahom. Ekomedo donosi svoje poznate medove od creske kadulje i primorske livade, a ako ste ljubitelji sireva, ne propustite delikatesne kozje i kravlje sireve iz male sirane iz Koprivnice Horizont sirevi. Kikiriki s ghee maslacem i mediteranskim biljem ili indijskim začinima pronađite kod People2people, ajvar, pinđur i začini čekaju vas kod Arka delicije, a super energetske namaze kušajte na stolu od Super Danka. Prirodnu kozmetiku potražite na stolu kod Qale

Mali plac je mobilna tržnica lokalne i organske hrane koja okuplja OPG-ove iz cijele Hrvatske, s naglaskom na ekološka obiteljsko-poljoprivredna gospodarstva. Djelujući po načelu kratkog lanca opskrbe te transparentnog i direktnog povezivanja kupaca i proizvođača, Mali plac ujedinjuje građane i male proizvođače hrane, vrtlare i sjemenare koji brinu o ljudima i okolišu kako bi svi zajedno radili na stvaranju bolje i održive budućnosti hrane. Na taj način Mali plac godinama predano radi na osiguravanju kontinuiranog pristupa zdravoj hrani, promociji održivog življenja, podržavanju malih lokalnih i ekoloških proizvođača, održavanju i jačanju kratkih lanaca opskrbe u Hrvatskoj, očuvanju bioraznolikosti te poticanju održivih prehrambenih i ekonomskih modela koji doprinose dobrobiti pojedinaca, lokalne zajednice i okoliša. 

Dođite u subotu, od 10 do 14 sati, na Zrinjevac, obiđite Mali plac i zabavite se uz nastupe dječjih zborova, plesne predstave, kreativne i edukativne radionice te uz brojne druge sadržaje na otvorenom za cijelu obitelj.  Cilj Family day-a je povezati obitelj te im pružiti ideje i savjete, kao i motivaciju za što kvalitetnije druženje u prirodi. Jer, super je kretati se, baviti se sportom i živjeti zdravo, imati odgovornost prema vlastitom tijelu, dobrom zdravlju i pravilnoj prehrani, kao i brinuti se o planeti Zemlji. Dođite na romobilima, biciklima, pješice…; baš u skladu s ciljevima Europskog tjedna mobilnosti, koji se svake godine obilježava od 16. do 22. rujna - uvođenjem i promicanjem održivih prijevoznih sredstava te motiviranjem na vježbanje i kretanje.

Program Family day-a:

10.15 - 11.00 h Dječji zbor Kikići i genijalci

11.00 - 11.40 h Dječji zbor Zagrebački anđeli

11.45 - 12.00 h Povorka Međunarodni festival kazališta lutaka

12.00 - 12.15 h Glazbeni nastup Jure Brkljača

12.15 - 12.55 h Dječji zbor Zagrepčanke i dečki

12.55 - 13.20 h Predstava Pavao i njegov glavao (Gradsko kazalište Žar ptica)

Tekst: D. P.
Fotografije: press

Tagovi: , , , , , ,

Vezano uz temu

druženje obitelji u prirodi

Kako se zabaviti s obitelji na otvorenom?

Puno glazbe, kazališne predstave, kreativne i sportske radionice...…

Family day na Zrinjevcu

Odlična zabava za velike i male – Family Day u zagrebačkom parku Zrinjevac

Koncerti, zabavno-plesni program, dječje predstave, edukativne radionice, sportske…

Jure Brkljača

Mladi glazbenik specijalni gost subotnjeg spektakla na otvorenom

Dođite svi na Zrinjevac u subotu, 19. rujna,…

Svi u kazalište na otvorenom! Ne propustite ovu hit-predstavu

Pavao, glavni lik predstave "Pavao i njegov glavao"…

Pročitajte i:

Zagrepčanke i dečki i Severina

Glazbena poslastica na Family day-u

Zbor Zagrepčanke i dečki postoji već 27 godina, a ove su godine primili i medalju…

Zašto je važno igrati se?

Dođite u subotu, 19. rujna, od 10 do 14 sati na zagrebački Zrinjevac, zabavite se…

Naučite djecu odgovornom ponašanju!

Kako smanjiti otpad unutar vlastitog doma, imat će priliku naučiti svi koji u subotu, 19.…

Sport Educa

Kako djecu potaknuti na kretanje i brigu o okolišu?

Dođite svi u subotu, 19, rujna, od 10 do 14 sati, na Family day na…