novi broj magazina story s darom, Uskrsnom kuharicom

Kako izolacija utječe na ljubavne veze poznatih parova?

Novi broj magazina Story pun je zanimljiv tema koje će vam ispuniti dan, a svaki čitatelj na dar dobiva i Uskrsnu kuharicu!

Samo za novi broj lifestyle tjednika Story, neki od poznatih parova otkrili su kako voljeti a pri tome ne ugušiti partnera, kako ostvariti zdrav balans u odnosu na duge staze. Sada kada izolacija zadržava partnere duže nego obično u svoja četiri zida, mnogima ovo može biti izazovno razdoblje, pa je stoga ova tema pravi izbor da dobijete savijete kako odnos učiniti sretnim i ispunjenim uz poštivanje tuđeg slobodnog prostora, a uz put zaviriti i kako to rade Nada Abrus, Sandra Bagarić i Anita Dujić.

Uz ove sočne teme donosimo i kuharicu odabranih blagdanskih delicija i slastica. Jednostavni recepti i prava gramaža uz točan opis pripreme, siguran su odabir da i početnici mogu savladati sve recepte.

Andrej Kramarić, nogometaš koji trenutno živi u Njemačkoj otkirio je kako on provodi dane u strogoj izolaciji te zašto misli da je ovo vrijeme prilika da počnemo drugačije razmišljati.

Nešto dalje u inozemstvu, točnije kraljevske dvore pokosila je prava pandemija korona virusa. Saznajte više detalja u temi koju donosi Story.

Da vrtlarenjenije samo hit nego omiljena terapija u izolaciji saznali tvrde mnoge zvijeze a vi pročitajte tko su one.

Uz posebne teme koje izvlače stare, nostalgične radove iz Storyjeve arhive, tu su i neke nove rubrike u kojima celebritiji saznaju od stručnjaka sve ono što čitatelje zanima, jer #YourStoryMatters pa je tako Tatjana Jurić u razgovoru sa dr. sc. Mirela Marić iz Poliklinike Adiva saznala kako se zdravo hraniti u izolaciji. A set zanimljivih vježbi donosi vam glumica Sandra Lončarić.

Uz proširenu enigmatiku, portret Al Pacina te kulturni pregled i izbore, poziv da kupite Story i uživate u udobnosti i sigurnosti svoga doma pravi je izbor.

Story Vremeplov odvest će vas na najkultnije dodjele i partije domaće i strane celebrity povijesti te vas svakako i dobro nasmijati ali i podsjetiti na neke stare, drage trenutke.

Uz posebnu ponudu pretplate, sve dodatne sadržaje svakoga dana pratite portal story.hr putem svog računala na kojem kao dodatnu opciju imate i mogućnost slušanja Story radia ili putem svojih mobitela i tableta za koje također možete preuzeti i Story.hr aplikaciju posebno kreiranu za Androide i i Phone.

Tagovi:

Vezano uz temu

Story

Zeleno izdanje Storyja vraća nas prirodi!

Na kioscima potražite Story Green Issue, kojim slavimo…

uskrsni koncert iz zagrebačke katedrala razrušene nakon potresa

Poslušajte veličanstvenu snimku uskrsnog koncerta iz potresom ranjene katedrale u Zagrebu

"Ovo ćemo pamtiti čitav život!", jednoglasno su zaključili…

Iz prve ruke saznala kako svoje djevojčice, ali i svu djecu, zaštititi od koronavirusa

Bivša televizijska voditeljica Nevena Rendeli, majka djevojčica Mare,…

Pročitajte i:

vukovar

Kamo na izlet? 5 razloga zašto posjetiti Vukovar

Trendovi u turizmu promijenili su se preko noći. Sada, kada su putovanja opet moguća, u…

Kako s djecom besplatno u kino?

Evo prilike da pogledate jednu sasvim posebnu verziju Ježeve kućice...

Što je rastužilo Lanu Klingor Mihić? Je li i vaše dijete to nekad napravilo?

Nestašluci su dio djetinjstva! Možda ne odmah, ali u jednom trenutku života ipak izmame osmijeh…

predstava Ivica i Marica kazališta Trešnja

Nakon više od dva mjeseca, opet možete s djecom u kazalište!

Kazalište Trešnja dobrodošlicu će poželjeti hit-predstavom Ivica i Marica, a Zagrebačko kazalište lutaka predstavom Medo…