roditeljska osveta

Kad klinci i starci zamijene uloge: ‘Jednog dana kad vam dođemo u posjet, nadrapali ste!’

Ako ne možete izaći na kraj s neurednom djecom, snimite video i objavite ga na TikToku, možda dođe do očiju i ušiju vašeg tinejdžera i tinejdžerice. Ovi su se roditelji odlučili na takav potez i u filmiću oponašali svoju neurednu djecu

Toliko se trudite da svoju djecu naučite redu, da pospremaju za sobom, barem da održavaju svoju sobu urednom i čisto. I neko vrijeme djeca poslušno sve rade, naravno, trebate ih podsjetiti na njihove zadatke. No tada dođe faza pretpuberteta i puberteta i kao da su baš sve zaboravili.

Ostavljaju upaljena svjetla po cijelom stanu, soba im je kao javno smetlište, odjeća nakon tuširanja ostavljena na podu kupaonice, a vi se osjećate kao glavni policajac u kući koji stalno podsjeća kako treba pospremati za sobom.

Ovo je dvoje roditelja na TikToku odlučilo snimiti šaljivi video o tome kako bi izgledalo da zamijene uloge sa svojom djecom, koja očito nisu sklona pretjeranoj urednosti.

Dakle, u filmiću roditelji dolaze svojoj djeci u posjet, jednoga dana kada ovi budu već odrasli ljudi sa svojim obiteljima, i ponašaju se identično kao što se klinci ponašaju u roditeljskom domu. Naravno, tim su videom prije svega svojoj djeci željeli ukazati na to kako doživljavaju njihovo nemarno i ‘nonšalantno’ ponašanje u domu u kojem svi zajedno žive.

Tekst: Sanja Matasić
Foto: Screenshot (Facebook-TikTok)

Tagovi: , ,

Pročitajte i:

Doula Una: 'Danas žene sve više traže doule, ali nas i dalje nije dovoljno'

O douli Uni Pašić Gregović već smo pisali, a i rado nam uvijek odgovori na…

knjige preporuka

Ljetno štivo za djevojčice i dječake – neustrašive zaštitnike prirode, pustolove, istraživače i umjetnike

Ljeto je idealno vrijeme za punjenje baterija i otpuštanje svih očekivanja koje gomilamo tijekom godine.…

Sasvim drugačiji obiteljski odmor usred ljeta: kampiranje Nevene Rendeli Vejzović

Bivša voditeljica HTV-a, a danas vlasnica vlastite tvrtke Primetime komunikacije te osnivačica Festivala zdravlja, Nevena…

Pamela Ramljak: 'Sada imam više kila nego prije trudnoće i osjećam se puno bolje'

Pjevačica Pamela Ramljak priznala da oduvijek pazi kako se hrani te da to nije činila…