Jessica Alba između dojenja i pucanja

Američka glumica i trostruka mama Jessica Alba iskreno govori o balansiranju između majčinstva i posla.

Najnovija serija L.A.’s Finest bila je povod razgovoru Jessice Albe s novinarkom Kurira, tijekom kojeg je poznata glumica otkrila detalje o seriji, ali i o vlastitom životu. Jessica Alba je na ovom projektu radila s Gabrielleom Union koja je gotovo u isto vrijeme postala mama, i obje su ubrzo nakon porođaja počele snimati seriju. Poznate mame su tijekom intervjua govorile upravo o tome kako su uspjele u isto vrijeme biti mame u stvarnom životu i detektivke u seriji.

Jessica je tim povodom rekla: “Da se ne lažemo, puno je bilo lakše to što smo obje bile izvršne producentice, pa smo mogle napraviti plan u skladu s našim potrebama i organizirati ekipu shodno tome. Bile smo tu jedna za drugu. Najviše sam brinula o tome kako ćemo snimiti pilot-epizodu, jer je moj sin u to vrijeme još uvijek sisao, ali ekipa je bila puna podrške i davala mi snagu da nastavim. Tako da je bilo trenutaka kada sam dojila, a onda utrčavala na set i pucala. To je utjecalo na stvaranje dubokog i iskrenog odnos između nas i ekipe i to je jako važno.”

Njena partnerica u poslu Gabrielle je dodala: “Moram priznati da mi je Jessica pokazala da i u Hollywoodu možeš biti dobra majka koliko i dobra poslovna žena i da, pritom, ništa ne pati. To sam zaista naučila na njenom primjeru.”

Upravo zbog porođaja, Jessica je morala biti obazriva tijekom fizičkih priprema za ulogu.”Kao što sam rekla, neposredno prije početka snimanja sam rodila, tako da sam morala fizičku pripremu za ulogu detektivke prilagoditi svom tijelu u tom stanju. Dojila sam na pauzama, trčala kući nakon snimanja i zaista nisam stigla puno trenirati. Gabrielle je u tome bila mnogo uspješnija od mene. Za drugu ću sezonu morati puno više posjećivati teretanu. Zanimljive su bile policijske obuke kroz koje smo svakako morale proći, te sam na tome morala biti redovna”, rekla je glumica.

Pored mnogobrojnih uloga u kojim je Jessica glumila jake žene, ova joj osobito znači, jer će baš ona inspirirati i njenu kći da jednog dana bude snažna, ali i elegantna žena. “Uvijek su me privlačile uloge u kojim igram jake žene, to je valjda i moj osobni vibe i energija. Tako sam razmišljala oduvijek. Zašto ne bih mogla istodobno biti jaka, samosvjesna, a onda i nježna i elegantna žena? Kao majka smatram da je važno da ih od malih nogu učim da u današnjem svijetu žensko mora preuzeti stvari u svoje ruke. U našoj seriji imamo dvije žene koje nisu savršene, ali su na kraju, na svoj način, heroji”, izjavila je.

U svakom trenutku glumici je obitelj na prvom mjestu, a promišljanje o ulogama uvijek ostaje kao malo manje važna odluka. “Oduvijek sam više razmišljala koliko ću vremena provoditi sa svojom djecom i kako ću im osigurati budućnost, a manje razmišljam o ulogama koje ću igrati i što ću kroz njih reći. Fokusiram se na to da im budem rame za sve i u svakom trenutku i na njihov odgoj, puno više nego na to što ću im prenijeti ulogama.”

 

Tekst: I.T.
Izvor: kurir.rs

Foto: Profimedia, instagram Jessice Albe

Tagovi: , , ,

Vezano uz temu

Kažem vam, bebe imaju senzore!

Sjećam se kako mi je moja draga mentorica…

Amanda Seyfried

Amanda Seyfried: 'Želim svojoj djevojčici biti uzor i inspiracija i želim još jedno dijete!'

Američka glumica, 33-godišnja Amanda Seyfried, mnogima najpoznatija po…

VIDEO: Kad je došla beba, odrekla sam se toliko toga...

Donosimo vam dirljiv i moćan kratki video u…

Mama u moderno vrijeme - nemoguća misija?

Biti mama u današnje vrijeme nije nimalo lak…

Pročitajte i:

mirna maras batinić u kućnoj izolaciji zbog koronavirusa

Mirna Maras Batinić: "Evo što radim kad me uhvati kriza zbog izolacije!"

Televizijska voditeljica Mirna Maras Batinić, majka 3-godišnje Meri i 10-godišnjeg Nike, otkrila nam je kako…

Zašto je ova ilustracija oduševila i ministra Beroša?

Diplomirana produkt dizajnerica iz Zagreba Lana Hudina svojim ilustracijama oduševljava javnost već godinama. Na svoj…

Koronavirus ne diskriminira. Nemoj ni ti! Filmovi koji uče o toleranciji

Svakog ponedjeljka, srijede i petka Festival tolerancije i UNHCR Hrvatska preporučit će vam naslove filmova…

slastice za uskrs

Kako bez kvasca napraviti najpopularniji kolač za Uskrs - pincu?

Što od slatkih zalogaja pripremiti za Uskrs? Uskrsa nema bez pince - i u vrijeme…