novi Story: Stjepan Perić i Jelena Jovanova

Glumica Jelena Jovanova već zna da tečaj roditeljstva ne postoji: ‘Sto baba, kilavo dijete’

Glumica Jelena Jovanova u lipnju prošle godine rodila je sina Jakova, a ona i suprug te kolega glumac Stjepan Perić od tada žive najljepše dane. O svemu su pričali u intervjuu novog broja časopisa Story

Glumačko bračni par, Jelena Jovanova i Stjepan Perić od lipnje prošle godine žive svoje najljepše obiteljske dane. Tada im je život uljepšao i oplemenio maleni sinčić Jakov! Njih dvoje upoznali su se na setu serije ‘Tajne’, a supružnici su postali dvije godine kasnije. I dok Stjepana na malim ekranima gledamo u seriji ‘Dar Mar’ Nove Tv, Jelena se nedavno vratila iz Makedonije gdje je snimila petu sezonu hit serije ‘Prespav’. Tada je sa sobom vodila i Jakova, za kojeg oboje kažu da je dobra, vesela i zabavna beba te savršeni miks njih dvoje. O svojemu sinčiću glumci su pričali u intervjuu koji možete pročitati u novom broju časopisa Story, koji je od danas dostupan na svim kioscima. U nastavku vam pak otkrivamo djelić onoga što su sretni roditelji kazali o svome mezimcu, zbog kojega će 2020. za njih dvoje uvijek imati pozitivan predznak.

“Prva dva, tri tjedna bila su vrlo zahtjevna. Posljedice porođaja, hormoni, prilagodba… sve je to trebalo doći na svoje mjesto. Nije bilo bajno, ali pomalo smo ulazili u rutinu. Svaki dan postajalo je sve lakše i zabavnije”, kazala je Jelena, s kojom se složio i Stjepan, koji je bio uz nju u rađaonici.

“Prisustvovao sam porođaju, krenuo sam očekujući da ću se odmah zaljubiti u svog sina, a zaljubio sam se još više u Jelenu”, kazao je Stjepan koji je kao otac postao odgovorniji te motiviraniji za posao. Jelena pak otkriva što joj je sve donijela ova nova, životna uloga.

“Ne postoji tečaj roditeljstva. Lekcije učimo u hodu i svaki je dan učenje nečeg novog… Ako trebam savjet, rado ga zatražim, a ako ga ne tražim, bolje bez sugestija. Vjerujem da sto baba odgaja kilavo dijete…”, dio je onoga što je glumica kazala o roditeljstvu, a sve što su ispričali čitajte u tiskanom izdanju Storyja.

novi broj Storyja

Tekst: J. S.
Fotografije: Robert Gašpert

Tagovi: , , ,

Pročitajte i:

marijana mikulić

Ona je mama i glumica: 'Život s trojicom sinova zna nekad biti pravi show!'

Kako izgleda život majke trojice sinova u vrijeme pandemije, kada je malo škola off line,…

Leona i suprug Tin

Leoni Paraminski ostvarila se dugogodišnja želja: Ona i suprug čekaju prvu bebu!

Glumica je sa suprugom trenutno u Zagrebu, gdje su i dočekali radosnu vijest

trudnica

Surogat-majčinstvo, privilegij bogatih ili mogućnost za svakoga?

Vjerojatno jedna od kontroverznijih tema diljem svijeta je surogat-majčinstvo, iako, kada bi se legaliziralo, kako…

klinac s gustom kosom

Od milja ga zovu Mali Medo, rastopit ćete se: Junior ima više kose nego neki odrasli ljudi

Sladak je, presladak, ali po nečem je poseban. Rodio se s toliko puno kose da…