novi Story: Stjepan Perić i Jelena Jovanova

Glumica Jelena Jovanova već zna da tečaj roditeljstva ne postoji: ‘Sto baba, kilavo dijete’

Glumica Jelena Jovanova u lipnju prošle godine rodila je sina Jakova, a ona i suprug te kolega glumac Stjepan Perić od tada žive najljepše dane. O svemu su pričali u intervjuu novog broja časopisa Story

Glumačko bračni par, Jelena Jovanova i Stjepan Perić od lipnje prošle godine žive svoje najljepše obiteljske dane. Tada im je život uljepšao i oplemenio maleni sinčić Jakov! Njih dvoje upoznali su se na setu serije ‘Tajne’, a supružnici su postali dvije godine kasnije. I dok Stjepana na malim ekranima gledamo u seriji ‘Dar Mar’ Nove Tv, Jelena se nedavno vratila iz Makedonije gdje je snimila petu sezonu hit serije ‘Prespav’. Tada je sa sobom vodila i Jakova, za kojeg oboje kažu da je dobra, vesela i zabavna beba te savršeni miks njih dvoje. O svojemu sinčiću glumci su pričali u intervjuu koji možete pročitati u novom broju časopisa Story, koji je od danas dostupan na svim kioscima. U nastavku vam pak otkrivamo djelić onoga što su sretni roditelji kazali o svome mezimcu, zbog kojega će 2020. za njih dvoje uvijek imati pozitivan predznak.

“Prva dva, tri tjedna bila su vrlo zahtjevna. Posljedice porođaja, hormoni, prilagodba… sve je to trebalo doći na svoje mjesto. Nije bilo bajno, ali pomalo smo ulazili u rutinu. Svaki dan postajalo je sve lakše i zabavnije”, kazala je Jelena, s kojom se složio i Stjepan, koji je bio uz nju u rađaonici.

“Prisustvovao sam porođaju, krenuo sam očekujući da ću se odmah zaljubiti u svog sina, a zaljubio sam se još više u Jelenu”, kazao je Stjepan koji je kao otac postao odgovorniji te motiviraniji za posao. Jelena pak otkriva što joj je sve donijela ova nova, životna uloga.

“Ne postoji tečaj roditeljstva. Lekcije učimo u hodu i svaki je dan učenje nečeg novog… Ako trebam savjet, rado ga zatražim, a ako ga ne tražim, bolje bez sugestija. Vjerujem da sto baba odgaja kilavo dijete…”, dio je onoga što je glumica kazala o roditeljstvu, a sve što su ispričali čitajte u tiskanom izdanju Storyja.

novi broj Storyja

Tekst: J. S.
Fotografije: Robert Gašpert

Tagovi: , , ,

Pročitajte i:

dijete kaze mrzim te

Kada djeca kažu 'mrzim te', misle li to ozbiljno?

Mnogi su roditelji doživjeli da im djeca kažu da ih mrze, no čuti „mrzim te“…

gordon i tana

Gordon Ramsay: Kakav sa šefovima u kuhinji, takav i s djecom kod kuće! Njegova se pravila ne krše!

Možda ćete pomisliti kako život djece bogatih i slavnih je med i mlijeko. Nekima da,…

Željeli biste da su ovu knjigu pročitali vaši roditelji

Ako (ili kad) pobjesnite na svoje dijete, otvorite knjigu svog djetinjstva i upoznajte se s njime!

Velik dio onoga što smo naslijedili sakriveno je izvan naše svijesti. Stoga je katkad teško…

mama i kćer

'Mama, zašto tražiš tatu novce? Nema on novaca': Kako je bivši jednoj majci manipulacijom oduzeo dijete

Različite su priče roditelja koji se, nakon veze ili braka, u kojoj su dobili dijete,…