kamala harris

Druga strana Kamale Harris, potpredsjednice SAD-a: ‘Ipak sam ja prvo Momala!’

Kamala Harris nema svoje biološke djece, no djecu svoga supruga Douga Emhoffa prigrlila je kao svoju. Oni je ne zovu 'maćeha', nego 'Momala', a ona njih 'svojom djecom'.

U svome pozdravnom govoru, kao novoizabrana potpredsjednica SAD-a, Kamala Harris se prije svega zahvalila svojoj obitelji, koja ju je podržavala cijelo vrijeme izborne kampanje. Posebno se zahvalila svome suprugu Dougu Emhoffu i njegovo dvoje djece Coleu i Elli Emhoff.

'Mome suprugu, Dougu, našoj djeci, Coleu i Elli, mojoj sestri Mayi i čitavoj obitelji, volim vas više nego što to mogu sada izreći', izgovarala je Kamala, obilježavajući tim govorom svoju pobjedu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kamala Harris (@kamalaharris)

No Kamala Harris nije samo potpredsjednica Amerike, ona nije samo bivša ministrica pravosuđa Kalifornije, niti jedna od malobrojnih obojenih, koji su uspjeli ući u Senat, ona za sebe kaže kako je prije svega majka (Momala, kako je odmilja zovu) svojim pastorcima Elli Coleu Emhoff.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kamala Harris (@kamalaharris)

Bila je to ljubav na prvi pogled!
Kamalin suprug Doug Emhoff iz bivšeg braka ima dvoje djece, 26-godišnjega Colea i 21-godišnju Ellu, priča o tome kako su upoznali i zavoljeli Kamalu je više nego dirljiva.
Cole je tada bio na završetku srednje škole, a Ella je tek upisala srednju školu. Tata Doug, sve dok nije upoznao Kamilu, nije im govorio o svome ljubavnom životu i nije ih upoznavao sa ženama s kojima je izlazio.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kamala Harris (@kamalaharris)

Kada je Coleu spomenuo Kamilu Harris, znao je da mu znači nešto puno više. 'I onda sam je upoznao na toj večeri. Shvatio sam: "O, Bože, tata je upoznao nekoga tko je toliko poseban i jedinstven." Mislim, svima nam se tada dogodila ljubav na prvi pogled', rekao je Cole za Glamour.
Ella je dodala: 'Kad smo se upoznali, krenula sam u srednju školu, i to je bilo divlje razdoblje u mom životu. Izgledalo je ozbiljno kad je Doug samo govorio o njoj, a kad smo se sreli, tako je sve bilo spontano i prirodno, kao da se znamo cijeli život. Prvo smo je upoznali kao osobu, a onda kao političarku'.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kamala Harris (@kamalaharris)

Dugo je trebalo dok Doug Emhoff nije upoznao Kamilu s djecom.
'Znala sam da im je, kao djeci razvedenih roditelja, bilo teško prihvatiti da jedan roditelj ima novu vezu', napisala je Kamala za ELLE. 'I nisam željela ući u njihov život sve dok Doug i ja nismo bili sigurni da smo u ozbiljnoj vezi. Djeca trebaju dosljednost i stabilnost, nisam željela ulaziti u njihove živote samo privremeno. Nisam ih željela trazočarati.'

'Kada smo se upoznavali, priznajem, bila sam nervozna. No Cole i Ella bili su više nego ljubazni i dragi. Oni su bili divna, pametna i talentirana djeca, predodređena da odrastu u prekrasne ljude', rekla je Kamala Harris za svoje pastorke.

Kamala i Doug vjenčali su se 2014. U Santa Barbari, u Kaliforniji.

Cole i Ella nazvali su je 'Momala'!

'Nakon što smo se vjenčali, Cole, Ella i ja složili smo se da izraz maćeha nije podoban za naš odnos. Umjesto toga, počeli su me zvati Momala’, napisala je za ELLE.

Tijekom političke kampanje, ovako bi govorila o svojoj obitelji: 'Moja obitelj su naša predivna djeca, Cole i Ella, koji me, kako ste čuli, zovu Momala'.

Kamala je često znala odlaziti na Elline košarkaške utakmice i plivačka natjecanja, a jedna od najdražih aktivnosti im je zajednička večera. Ella je zadužena za deserte, Doug priprema umake, Kamala kuha glavno jelo, a Cole je zadužen za atmosferu.

Kada se ne mogu vidjeti uživo, često se sreću na Zoom pozivima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kamala Harris (@kamalaharris)

Tekst: S. M.
Foto: Shutterstock, Instagram

Tagovi: , ,

Pročitajte i:

marina Martinic Kavur

Znanstvenica koja se vratila u Hrvatsku zna koliko nam tijelo zaista stari!

Nakon godina života i stručnog usavršavanja u inozemstvu i 100 tisuća kilometara provedenih na putovanjima,…

Baldwinovi

Alec i Hilaria Baldwin: Razriješen misterij šestog djeteta nedugo nakon rođenja petog

Poznato je kojeg je spola, kako se zove i kako je šesto dijete Aleca i…

Tata koji razbija predrasude i bori se za druge očeve: 'Kći mi je važnija!'

Ovaj tata zna! Evo zbog čega je Marino Manzoni svaki dan bolji i brižniji otac!

james i harry

Omiljeno jelo malog Archieja sad je poznato javnosti, kao i prva riječ koju je izgovorio (nije mama ni tata)

Na vrlo duhovit način, James Corden je najavio gosta u svom showu – princa Harryja,…