Doručak s Djedom Mrazom – dašak božićne čarolije

Vjerujemo da ovakvih priča ima trenutno u cijeloj našoj zemlji, a naravno i svijetu. Uživajte sa svojim najmilijima, neka uživaju u bajkovitim dekoracijama, neka se slobodno obuku u svoje omiljene oblekice i neka šapnu Djedici svoje želje. Sretan Božić svima!

Jučer me razveselila moja prijateljica Ana iz Rijeke poslavši mi fotkice svoje kćeri, malene Andree. Često si mi izmjenjujemo fotke naših života, gledamo kako nam djeca rastu, održavamo vezu na daljinu na relaciji Rijeka - Zagreb. Kada se nađemo na ljeto, svaku udaljenost nadoknadimo. I tako, eto jučer – bam!

Nova serija fotkica – cjelokupna božićna bajka i najslađi mali sob na svijetu - Andrea.

Kratko sam razmišljala trebam li fotografiju objaviti?! Stvarno kratko jer odluka je pala da dobivene fotke ne ostanu samo u memoriji mog mobitela. Mama Ana je samo komentirala da to nisu profesionalne fotke, nego one 'iz ruke' s mobitela. A baš te su 'uhvatile' pravu atmosferu na @Doručak s Djedom Mrazom. Bilo je tu svega, od raskošno uređenog stola s dekoracijama u Djeda-Mraz stilu, vlakićima, snjegovićima, puno slatkiša, muffina, baš onako kao iz priče…

 

 

I onda se pojavi ona, u svom svijetu, uklopljena u bajku u til suknjici s točkicama by daVida's, bijeloj majčici s crvenom vestom i samostojećoj kragnici na crvene zvjezdice. Mama kaže da si je frizuru radila sama i svaki detalj je brižno biran još ujutro. To je bio njezin trenutak, njezina vlastita bajka. Kako je samo uživala, častila se delicijama i napokon je sjela u krilo Djeda Mraza i šapnula mu željicu koju će on najbolje znati iskoristiti i spremiti taj poklončić pod jelku.

 

Gledam slike i već sam tamo, sa svim mirisima, bojama i detaljima. Vesele me djeca sa stilom i stavom, znaju što hoće, razmišljaju i donose odluke. Pustimo ih da razvijaju svoju osobnost kreativnost, a mi im samo dajmo smjernice kako ne bi lutali.

Jedna mama ispunila je želju svom djetetu, a ono je dobilo i ponijelo ne samo doživljaj, nego cijelo iskustvo Božića. Male stvari nas čine sretnim, a velike uspomene zadovoljnim ljudima.

Hvala Ana, što si mi poslala ove divne slike i podijelila, sa mnom i svima nama, doživljaj Božića iz pogleda tvoje kćeri Andree.

 

Tekst: Andrea Cmrečki, dizajnerica i ilustratorica za daVida's

Foto: Ana Parlov Kaić, mama malene Andree

Model: Andrea Kaić (4 godine)

Odjeća: www.davidas.eu

Facebook

Instagram

Tagovi: , ,

Vezano uz temu

Pismo desetomjesečne bebe Djedu Božićnjaku

Vrijeme je pisanja pisama Djedu Mrazu, Djedu Božićnjaku…

Veseli mališani na Adventu u Klovićevim dvorima dočekali omiljenog Djeda Mraza

Najpoznatiji djedica i najpoznatiji Finac na svijetu, Djed…

Pravi Djed Mraz je sutra i prekosutra u Zagrebu!

U Zagrebu će 6. i 7. prosinca boraviti…

Mališani uživali u Potrazi za božićnom čarolijom

U suncem okupanom Lovranu 20.prosinca, u prijepodnevnim satima…

Pročitajte i:

vukovar

Kamo na izlet? 5 razloga zašto posjetiti Vukovar

Trendovi u turizmu promijenili su se preko noći. Sada, kada su putovanja opet moguća, u…

Kako s djecom besplatno u kino?

Evo prilike da pogledate jednu sasvim posebnu verziju Ježeve kućice...

Što je rastužilo Lanu Klingor Mihić? Je li i vaše dijete to nekad napravilo?

Nestašluci su dio djetinjstva! Možda ne odmah, ali u jednom trenutku života ipak izmame osmijeh…

predstava Ivica i Marica kazališta Trešnja

Nakon više od dva mjeseca, opet možete s djecom u kazalište!

Kazalište Trešnja dobrodošlicu će poželjeti hit-predstavom Ivica i Marica, a Zagrebačko kazalište lutaka predstavom Medo…