Divna blagdanska humanitarna priča u koju su se uključila i poznata lica

Košarkaši KK Cibona Roko Prkačin i Mateo Drežnjak, jedna od najpoznatijih hrvatskih glumica Bojana Gregorić Vejzović te vaterpolisti zagrebačke Mladosti Luka Bajić i Jerko Jurlina među prvima su se uključili u humanitarnu akciju Zaklade 'Hrvatska za djecu' - 'Spojimo hrvatska srca'

Omiljena glumica i vrhunski sportaši, a u srcu veliki ljudi, naljepši su poticaj svima nama da se već danas uključimo u hvalevrijedan humanitarni projekt i u ovim teškim vremenima zajedno ispunimo božićne želje djeci i mladima iz ustanova i institucija za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi te potrebitim obiteljima.

“Pozivam vas da se uključite u humanitarnu akciju ‘Spojimo hrvatska srca’. Darujmo one koji ovog Božića to ne očekuju. Iznenadimo ih!”, poručila je Bojana Gregorić Vejzović.

U humanitarnu akciju ‘Spojimo Hrvatska srca’ koja traje do 15. prosinca svi građani i brojne tvrtke mogu se uključiti već danas i osobno pokloniti jedan dar za jedan osmijeh. Darovi se prikupljaju donacijom potrebnih stvari,ali i uplatom novčanih sredstava na žiro račun Zaklade (više doznajte ovdje)!

“Pozivamo Vas da se kao i mi uključite u humanitarnu akciju ‘Spojimo hrvatska srca’ Zaklade ‘Hrvatska za djecu’. Sve detalje i dječje želje možete pogledati na Facebook stranici Zaklade”, poručili su košarkaši KK Cibona Roko Prkačin i Mateo Drežnjak dok su vaterpolisti HAVK Mladost Luka Bajić i Jerko Jurlina dodali: “Podržimo akciju Zaklade ‘Hrvatska za djecu’ i razveselimo djecu ovog Božića.”

Dodajmo i to da Zaklada ‘Hrvatska za djecu’ djeluje u ime Vlade Republike Hrvatske, samostalno i s partnerima, kako bi prepoznali, aktivno podržali i kontinuirano promovirali prava i prilike djece na individualni razvoj te doprinijeli ostvarivanju izvrsnosti i napretka u njihovom životu. Zaklada se svojim radom i kontinuiranim naporima zalaže za ugodnije odrastanje i bolji život djece Hrvatske te provodi inovativne samostalne projekte za sve kategorije djece. Udružene ideje, kreativnost i empatija vrijednog tima ovog puta rezultirali su projektom koji će uljepšati božićne blagdane djeci i mladima iz ustanova i institucija za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi te potrebitim obiteljima koje su korisnici Zaklade.

 

Akcija je prijavljena Gradskom uredu za socijalnu zaštitu i osoba s invaliditetom, a o završetku akcije Zaklada ‘Hrvatska za djecu’ objavit će javni dokument o isporučenim darovima.

Foto: Press

Tagovi: , , ,

Pročitajte i:

afseengul

Afsheen, djevojčica iz Pakistana: Zbog siromaštva, ostala invalid!

Ova 12-godišnja Pakistanka rođena je kao posve zdravo dijete. Nakon pada u dobi od godinu…

mama laže

Kad im kažemo da ne radi dućan s igračkama: Bezazlene laži koje roditelji govore svojoj djeci

Kako se izvući iz neke situacije s djecom bez predugog objašnjavanja? Tada posežemo za onim…

kate middleton

Phil Dampier, stručnjak za kraljevsku obitelj: Sve su naznake tu da je Kate Middleton opet trudna!

U posljednje vrijeme mediji nagađaju o četvrtoj trudnoći Kate Middleton... Iako iz Palače šute na…

sinkovići

Sinkovići: Uživaju u svakom trenutku sa sinčićem Karlom!

Antonela i Valent Sinković 27.ožujka postali su sretni roditelji malenog Karla, a otad im je…