Divna blagdanska humanitarna priča u koju su se uključila i poznata lica

Košarkaši KK Cibona Roko Prkačin i Mateo Drežnjak, jedna od najpoznatijih hrvatskih glumica Bojana Gregorić Vejzović te vaterpolisti zagrebačke Mladosti Luka Bajić i Jerko Jurlina među prvima su se uključili u humanitarnu akciju Zaklade 'Hrvatska za djecu' - 'Spojimo hrvatska srca'

Omiljena glumica i vrhunski sportaši, a u srcu veliki ljudi, naljepši su poticaj svima nama da se već danas uključimo u hvalevrijedan humanitarni projekt i u ovim teškim vremenima zajedno ispunimo božićne želje djeci i mladima iz ustanova i institucija za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi te potrebitim obiteljima.

“Pozivam vas da se uključite u humanitarnu akciju ‘Spojimo hrvatska srca’. Darujmo one koji ovog Božića to ne očekuju. Iznenadimo ih!”, poručila je Bojana Gregorić Vejzović.

U humanitarnu akciju ‘Spojimo Hrvatska srca’ koja traje do 15. prosinca svi građani i brojne tvrtke mogu se uključiti već danas i osobno pokloniti jedan dar za jedan osmijeh. Darovi se prikupljaju donacijom potrebnih stvari,ali i uplatom novčanih sredstava na žiro račun Zaklade (više doznajte ovdje)!

“Pozivamo Vas da se kao i mi uključite u humanitarnu akciju ‘Spojimo hrvatska srca’ Zaklade ‘Hrvatska za djecu’. Sve detalje i dječje želje možete pogledati na Facebook stranici Zaklade”, poručili su košarkaši KK Cibona Roko Prkačin i Mateo Drežnjak dok su vaterpolisti HAVK Mladost Luka Bajić i Jerko Jurlina dodali: “Podržimo akciju Zaklade ‘Hrvatska za djecu’ i razveselimo djecu ovog Božića.”

Dodajmo i to da Zaklada ‘Hrvatska za djecu’ djeluje u ime Vlade Republike Hrvatske, samostalno i s partnerima, kako bi prepoznali, aktivno podržali i kontinuirano promovirali prava i prilike djece na individualni razvoj te doprinijeli ostvarivanju izvrsnosti i napretka u njihovom životu. Zaklada se svojim radom i kontinuiranim naporima zalaže za ugodnije odrastanje i bolji život djece Hrvatske te provodi inovativne samostalne projekte za sve kategorije djece. Udružene ideje, kreativnost i empatija vrijednog tima ovog puta rezultirali su projektom koji će uljepšati božićne blagdane djeci i mladima iz ustanova i institucija za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi te potrebitim obiteljima koje su korisnici Zaklade.

 

Akcija je prijavljena Gradskom uredu za socijalnu zaštitu i osoba s invaliditetom, a o završetku akcije Zaklada ‘Hrvatska za djecu’ objavit će javni dokument o isporučenim darovima.

Foto: Press

Tagovi: , , ,

Pročitajte i:

dijete na internetu

Zamke na internetu: Nove opasne online igre za klince i neke ne baš tako nove!

Djeca i mladi sve više vremena provode na internetu, a u dosegu su im narazličitije…

kate hudson i djeca

Kate Hudson je dosljedna u jednome: Nikad ne pregovaram sa svojom djecom!

Ako glumicu Kate Hudson procjenjujete prema njezinu ležernom izgledu i ljubavnim vezama u koje ulazi…

domagoj duvnjak

I očevi i muževi, a uz to i vrhunski sportaši!

Dok sa zanimanjem pratimo utakmice rukometnog Svjetskog prvenstva u Egiptu, dok navijamo za naše Kauboje,…

Mateja i Mihaela

Priče roditelja iz srca Banovine: 'Uhvatila sam kćerkicu i brzo pod štok. Staklo je pucalo, a mala plakala'

Nakon obilaska okolnih sela, naša je destinacija bila Petrinja i obitelj Janković, Mateja, Jurica i…