Sedam godina truda: Postali su roditelji tek nakon što su smršavjeli 196 kilograma!

Nakon što su sedam godina uzalud pokušavali dobiti dijete, Dustin i Raquel Hall smršavjeli su nevjerojatnih 195 kilograma kako bi mogli postati roditelji

Supružnicima iz Lathropa u Sjevernoj Kaliforniji, 37-godišnjem Dustinu Hallu i 34-godišnjoj Raquel, nakon što su 7 godina pokušavali začeti dijete, liječnici su saopćili da im je jedina šansa da postanu roditelji da izgube višak kilograma, koji je bio popriličan.

'Mogli smo dobiti dijete samo da smo izgubili oboje velik broj kilograma i nastavili održavati postignutu težinu', rekao je Dustin, 'Nisam mogao biti aktivan otac s tadašnjih 242 kilograma, nisam si mogao ni obuti cipele'.

Dustin se podvrgnuo operaciji smanjenja želuca u srpnju 2016. godine, promijenio je prehranu i počeo vježbati pa je u dvije i pol godine došao na 98 kilograma.

Raquel je bila motivirana njegovim gubitkom težine te se i ona podvrgnula operaciji u prosincu 2018. godine, a nakon što je izgubila 52 kilogram, u travnju 2020. ostala je trudna.

Dustin i Raquel postali su roditelji djevojčice Presley 21. prosinca 2020., a njihov gubitak suvišnih kilograma omogućio im je da postanu roditelji.

Raquel je izjavila kako su pokušavali dobiti dijete 7 godina i da su već izgubili svaku nadu da će ikad postati roditelji. Njihovo zdravstveno stanje bilo je ozbiljno narušeno pretilošću koja ih je mučila godinama.

'Biti mama vrijedilo je svake minute gubljenja kilograma, svake potrošene kalorije i svakog trenutka provedenog vježbajući', rekla je presretna Raquel nakon što je rodila zdravu djevojčicu.

Tekst: Sanja Matasić
Foto: Screenshot YouTube

Tagovi: , ,

Pročitajte i:

Mila i Ashton

Mila Kunis i Ashtona šokirala svojim odgojnim metodama

Kad su dječji sukobi na igralištu u pitanju, teško je roditelju ostati nepristran, pogotovo kad…

adele

Adele o majčinstvu: 'Moga sina strašno živcira kad ga pitaju vršnjaci jesam li mu ja mama!'

Osim što je vrhunska umjetnica, Adele je i mama, a sinu Angelu je posvetila veći…

pufaste jakne

Zašto djeca ne bi trebala nositi 'pufaste' jakne u autosjedalicama?

Vjerojatno ste već čuli da debele ili glomazne jakne mogu ugroziti sigurnost vaše bebe u…

geni

Znanstvenici objašnjavaju: Koje osobine nasljeđujemo od mame, a koje od tate?

Ako ste ikad čuli da vam je netko rekao: 'Jako sličite svojoj mami', to baš…