Cameron Diaz

Cameron Diaz iskreno o majčinstvu u 47. godini

Prošlo je šest godina otkad je snimila posljednji film, no gluma joj - priznala je u podcastu No Filter manekenke Naomi Campbell - nimalo ne nedostaje. Baš sada živi najljepše razdoblje svojeg života!

Broj žena koje prvi puta postaju majke u dobi mlađoj od 30 godina sve je manje, dok je istodobno sve više onih koji čari majčinstva iskuse nakon 40-e. Glumica Cameron Diaz jedna je od njih - majka je, naime, postala u siječnju ove godine i to u 47. godini života, a u novoj epizodi YouTube serije Naomi Campbell, No Filter, Diaz je o tome otvoreno progovorila.

“Mnogi ljudi to rade obrnuto od mene. Vjenčaju se i rode u mladosti, a ja sam se za to, eto, odlučila u drugoj polovici života", rekla je Diaz dodajući da je život s kćeri Raddix i suprugom Benjijem Maddenom najljepši dio njezina dosadašnjeg života. Ali, imati dijete s 47 godina drugačije je iskustvo nego kad imate 27, priznala je, pa je rekla kako je jedini pritisak za nju sada "da mora živjeti barem do 107 godina".
Trenutno je odgoj njezine kćeri jedino čime se bavi i ne misli se vraćati glumi.
“Osjećam se stvarno mirno i opušteno. Mislim, nikad ne kažem nikad, ali za sada nemam potrebu vratiti se glumačkom načinu života. Nisam snimila film od 2014. Iako je prošlo puno vremena, skroz sam u redu s time", rekla je Diaz.

Tekst: D. P.
Fotografije: Profimedia

Tagovi: ,

Vezano uz temu

U 42. godini čeka bebu!

I ovog puta trudnoću je skrivala od javnosti,…

Cameron Diaz progovorila o majčinstvu i kako je rođena njezina kći

Cameron Diaz napokon otkrila kako je rođena njezina kći

Otkako je u siječnju sa suprugom Benjijem Maddenom predstavila…

Pročitajte i:

Victoria Beckham 'guši' kći prevelikim ambicijama

Britanski mediji pisali su nedavno kako je bivša 'Spajsica' Victoria Beckham prava 'momzilla' koja se…

Glumica otkrila kakva je mama i što djeci nikako ne tolerira

Glumica Kate Hudson pričala je o tome kakva je mama svojoj djeci