Anamarija Asanović uživa u čarima majčinstva

Dizajnerica Anamarija Asanović uživa u čarima majčinstva sa svojom djevojčicom, koju je dobila s jedriličarskim trenerom Marinom Siriščevićem

Otkako su 13. veljače postali roditelji djevojčice Zorke, splitska dizajnerica Anamarija Asanović i jedriličarski trener Marin Siriščević ne skidaju osmijeh s lica. Koliko uživaju u roditeljstvu, Anamarija i Marin ne kriju. Štoviše, ponosno ističu da im je njihova malena Zorka promijenila život iz temelja i učinila ih sretnim i ispunjenim roditeljima.

- Svaki trenutak sa Zorkom mi je poseban. Svaki dan osjećam ljubav koja nas veže i često se uhvatim kako je promatram dok spava i samo joj se divim - ističe 27-godišnja Anamarija koja je rodni Split na nekoliko dana zamijenila Zagrebom i čim se pojavilo sunce, s djevojčicom prošetala središtem grada.

- Imala sam neke strahove prije porođaja. Pitala sam se kako će sve izgledati kad se malena rodi, kako ću se snaći u svemu tome, svjesna da se o majčinstvu ne uči iz knjiga. Otpočetka slušam majčinski instinkt, a kad mi zatreba savjet, obratim se majci Katarini - nastavlja brižna Splićanka koja je sretna jer se njezina dvoipolmjesečna djevojčica odlično razvija.

asanovic-1-800x686

- Svaki je dan nepredvidiv. Stalno učim nešto novo, ali u svakom trenutku istinski uživam. Naša je malena od rođenja mirna beba, odlično jede i spava. Nedavno su je počeli mučiti grčevi, ali na neprospavane noći i grčeve zaboravim čim me Zorka pogleda. Povezanost koju s njom osjećam uistinu je nešto predivno. Neprocjenjivi su mi i trenuci kad me prepozna čim uđem u prostoriju te nagradi osmijehom, kad spoznam da je samo moje naručje može umiriti - ističe mlada mama koju se često može vidjeti kako s malenom šeće splitskom rivom.

- Zorka je već prava mala Dalmatinka, obožava vožnju u kolicima na suncu pokraj mora. Uvjerila sam se kako je odabir kolica za bebe uistinu važan. Moja Zorka obožava svoja kolica BugaBoo, koja smo nabavili u trgovini Male stvari. Uistinu sam presretna s njima, a Zorka u njima voli boraviti i spavati. A kako često znam sama šetati s malenom, puno mi olakšava što su kolica, model Bugaboo Cameleon Andy Warhol, laka i, ono najvažnije, sigurna za moju malu princezu - pojašnjava dizajnerica koja se često oslanja na pomoć majke Katarine i oca Aljoše te na Ma-rinove roditelje, Vedrana i Dajanu Siriščević.

- Srećom, i jedni i drugi žive u Splitu i na raspolaganju su nam kad god ih trebamo. To nam pruža dodatnu sigurnost - kaže Anamarija i u šali dodaje kako je uz bake i djedove njezin mlađi brat Antonijo najviše razmazio Zorku.

- Odbrojavamo dane do ljeta. Marin i ja smo veliki zaljubljenici u more i vjerujem da ćemo prenijeti tu ljubav na našu malenu - zaključila je Splićanka koja se veseli i skorašnjem vjenčanju s Marinom, kad će mu se pred obitelji i prijateljima zavjetovati na vječnu ljubav.

Tekst: Jadranka Tomić

Izvor: www.story.hr

Foto: Robert Gašpert

Tagovi: , ,

Pročitajte i:

Vanessa Bryant s djecom

Udovica Kobea Bryanta s kćerima uživa u Dubrovniku! Pogledajte i kako njezina dvogodišnja Capri samostalno pliva!

Odmor u Dubrovniku udovice Kobea Bryanta, zapravo je njezin poklon najstarijoj kćeri Nataliji. osim u…

Novo zanimljivo štivo za plažu za vaše osnovnoškolce

Ljubitelji avantura Pauline P. imaju razlog za veselje! Naime, autorica Sanja Polak izdala je sedmu…

Kristina Šalinović

Kristina Šalinović uputila emotivnu poruku svim ženama koje se bore da bi postale majke: 'Vidimo vas, volimo vas'

Bivša menekenka i model, Kristina Šalinović ne krije da je prošla težak put do trudnoće,…

Doula Una: 'Danas žene sve više traže doule, ali nas i dalje nije dovoljno'

O douli Uni Pašić Gregović već smo pisali, a i rado nam uvijek odgovori na…