Ana Jelušić čestitala kćerkici rođendan: ‘365 days for you!’

Domaća bivša alpska skijašica Ana Jelušić Black danas puca od ponosa i ne skida osmijeh s lica. Njena kćerkica Nina, koju je dobila u trogodišnjem braku s Kanađaninom Travisom Blackom, slavi svoj prvi rođendan, što je za svakog roditelja poseban i veliki događaj. '365 dana tebe', napisala je 33-godišnja Ana uz slatku fotografiju s Ninom, koju je podijelila na društvenim mrežama...

Podsjetimo, otkako se prestala profesionalno baviti skijanjem, Ana se preselila u Švicarsku i zaposlila kao direktorica marketinga i komunikacija u konzultantskoj tvrtki koja surađuje s raznim sportskim organizacijama, uključujući i Međunarodni olimpijski odbor. Božićne blagdane provela je s Travisom i Ninom u krugu njene obitelji u rodnoj Rijeci, a trenutno je još u Hrvatskoj jer je sudjelovala u organizaciji utrke ‘Snježna kraljica’ na Medvednici, dok se suprug zbog posla vratio u Švicarsku.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

365 days of you 🎂⁣ ⁣ 📷 @lesicm.photography for @story.hr

Objavu dijeli Ana Jelusic Black (@anajelusic)

Prva godina života je iza Nine, a Ana je u prijašnjem razgovoru za Story rekla kako joj je to vrijeme brzo proletjelo. ‘Prvu godinu majčinstva opisala bih kao predivno iskustvo, neusporedivo s bilo čime što sam imala priliku dosad iskusiti. Godina je bila istodobno uzbudljiva, puna prilično nepotrebnih briga i strahova, a opet toliko radosna i s golemom količinom smijeha. Na kraju je to neko čudno razdoblje u kojem se ponekad sve činilo jako usporenim, a vrijeme je ipak proletjelo brže nego ikada prije’, kazala je i otkrila kako joj je povratak na posao prije nekoliko mjeseci nakon porodiljnog dopusta bio kaotičan.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

When dreams become reality 😍⁣ ⁣ #WinterBaby #FirstSnow #LikeMotherLikeDaughter

Objavu dijeli Ana Jelusic Black (@anajelusic)

‘Puno je tu logistike – neočekivanih izostanaka iz vrtića zbog bolesti, promjena planova i slično. Mnogo je teže biti fleksibilan kada imaš malo dijete. Dok sam bila sama, bilo mi je uglavnom svejedno hoću li iz ureda izići u 17 sati ili u 19 sati i hoću li na sastanku zapeti pola sata dulje. Sada jedno od nas mora biti u vrtiću prije 18.30, bez obzira na količinu posla, sastanaka i nepredviđenih situacija’, priznala je.

Tekst: Story.hr
Foto: Mario Lešić

Tagovi:

Pročitajte i:

Igraj spektakularnu nagradnu igru Barcaffea

50 posebnih doživljanja za 50. rođendan Barcaffea

sanja polak, autorica knjige o paulini P i učiteljica Škole na trećem

Razgovarali smo s najpoznatijom učiteljicom Škole na Trećem, "mamom" Pauline P.

Jedna od najčitanijih domaćih spisateljica za djecu od prošlog tjedna učiteljica je svim drugašićima u…

dijete gleda animirane i dječje filmove kod kuće

Ostanite doma uz dobar film! Na brojnim platformama besplatni filmovi i crtići za djecu

Važno je prebaciti fokus s negativnih vijesti na nešto pozitivno. U tom smislu dobar film…

zabava kod kuće za cijelu obitelj

Vodimo vas u kazalište! 4 predstave koje će unijeti zabavu u vašu svakodnevnicu

U predstavama kazališta Knap uživajte iz kućnog naslonjača