Adele: Moja zaštita od stresa je moj sin

Roditeljstvo i karijera nisu laki zadaci. Popularna britanska pjevačica Adele se budi rano, što nije tipično za glamurozan život zvijezda, ali ona u tome uživa jer je budi njen sin

Priprema novih pjesama britanske zvijezde Adele Laurie Blue Adkins tekla je sporo, ali se isplatila. Za samo dva tjedna, album pod nazivom 25 prodan je u više od dva milijuna primjeraka, a video spot za pjesmu Hello je oborio rekord gledanosti na youtube-u

Nakon pauze od tri godine, Adele se vratila na glazbenu scenu kao mama trogodišnjeg sina Angela, koji je, kako sama kaže, zaslužan za nastavak njene karijere, jer da nije njega, pitanje je da li bi ikad više pjevala.

Roditeljstvo i karijera nisu laki zadaci.

Adele se budi rano, što nije tipično za glamurozan život zvijezda, ali ona u tome uživa jer je budi njen sin.
- Budna sam od šest ujutro tako da sam navečer prilično umorna, ali se osjećam predivno. Nisam pod stresom, stvari koje su me nekada izbacivale iz takta, danas na mene više ne utječu. Manje obraćam pažnju i na stvari koje ne mogu promijeniti. U životu morate imati prioritete, posebno kada rodite dijete. Teško je, ali je fenomenalno.

Adele kaže da slava mijenja ljude i da se uvijek bojala da će se tako nešto i njoj desiti.

- Nekada se moj vlastiti svet vrtio isključivo oko mene, ali sada je vrijeme da se vrti oko mog sina. Sve je drugačije, slava me ne ugrožava, ne osjećam napetost, a ono što je najvažnije je moje dijete. Kada postanete mama, fokus se prebacuje na dojenje, prehranu, raspored spavanja, odgoj. Roditeljstvo je za mene kao nova lekcija o stresu - što je važno, a što ne…

Novi pogled na svijet

Na prvom mjestu - dijete, na drugom - glazba. Talentirana britanska zvijezda nevjerojatnog glasa priznaje da je dolazak Angela na svijet promijenio njen pogled na život, na to kako vidi sebe i svijet oko sebe.

- Svuda ide sa mnom. On je prva osoba koju vidim ujutro kada se probudim i posljednja noću, pred spavanje. Za njega uvijek imam vremena koliko god mu je potrebno. To je i jedan od razloga zašto sam glazbenu karijeru stavila u drugi plan. Angelo mi je važniji od glazbe. Njegovo rođenje promijenilo me je u svakom mogućem pogledu. Desilo se nešto mnogo veće i važnije od mene same. Uvijek sam čeznula za tim osjećajem, ali nisam bila svjesna što je točno to što želim. Njegovo postojanje me natjeralo da razumijem i prihvatim sebe, baš onakvu kakva jesam, s vrlinama i manama.

Nakon velikog uspjeha prva dva albuma, bila je zabrinuta da nikada više neće uspjeti napraviti tako kvalitetne pjesme koje će ljudi voljeti. Operacija glasnica 2011. godine još više je doprinijela njenom stresu i samokritičnosti. Ipak…

- Kao da je "mama" stanje učinilo sve da slavu i uspjeh s kojim se svakodnevno nosim izdržim mnogo lakše nego ranije. Moj sin je kao neka vrsta "uzemljenja". Iako osjećam umor, njegovo prisustvo me vraća na zemlju. Dakle, osjećam se prilično usklađeno i zbog toga sam zahvalna. Ljubav koju osjećam prema Angelu je dirljiva i ogromna. Oduzima mi dah spoznaja da nekoga toliko mogu toliko voljeti. To je ono što sam cijelog života tražila. Angelov otac, moj partner, također me čini sretnom. Ali mama ću biti zauvijek, bez obzira na sve i ta ljubav će uvijek biti prisutna.

Ljubav njenog života

Nova pjesma Sweetest Devotion nadahnuta je ljubavlju koju Adele osjeća prema svom trogodišnjem sinu. Dječji glas koji se čuje u pjesmi je njegov.

- Uvijek sam tražila taj osjećaj koji mi on sada daje, tražila sam inspiraciju možda na pogrešnim mjestima, ne pomišljajući da će mi to što tražim jednostavno doći kada rodim dijete. On je moj mali anđeo, koji je došao da me spasi, i uspio je - pogodio me kao neka vrsta eksplozije. Počela sam drugačije promatrati sebe i svijet oko sebe. On me natjerao da shvatim što je to, što kod sebe volim i ne volim. On je ljubav mog života.

Tekst: Marina Manga

Izvor: www.antistresvodic.rs

Foto: profimedia

Tagovi: ,

Pročitajte i:

Poznata trudnica predlaže novi način pripreme omiljenog ljetnog jela

Zašto je ovo, mnogima omiljeno jelo, u njezinoj izvedbi još malo posebnije?

dječak i djevojčica igraju igrice na kompjuteru

Roditelji, oprez! Pojavila se nova verzija opasne igre Plavi kit!

Nakon Plavog kita i "igre" Momo, u kojima je cilj bio isti - navesti dijete…

Suludi video stiže s TikToka: samohrana majka pokazala kako se izvodi umjetna oplodnja kod kuće

Trebalo joj je 1000 eura da naruči "paketić" s doniranom spermom i opremom potrebnom za…

Prve fotografije Meghan Markle nakon tri mjeseca. Skriva li to trudnički trbuh?

Nismo ju vidjeli u javnosti od sredine travnja! Nije joj lako, jer ni u Americi,…