Ako vaša djeca ne žele prati zube, čine to pogrešno i boje se zubara, ovo je za vas!

Family day, koji se održava u subotu 19. rujna na zagrebačkom Zrinjevcu, izvrsna je prilika da jednom zauvijek djecu oslobodite straha od zubara i naučite ih da s guštom i temeljito peru zube. Svratite u Curaprox korner, gdje će djeca naučiti pravilno četkati zube i zabaviti se, jer Zrinjevac će u subotu biti mjesto najbolje obiteljske zabave u gradu. Pripremili smo bogat program!

Kad roditelji žele naučiti djecu nečemu i usaditi im zdrave životne navike, to je najlakše postići kroz igru i zabavu. Djeca za mnoge (nove) vještine, navike i obveze pružaju otpor, pa je tako neku djecu, doista, teško naučiti pravilno prati zube. Živci mliječnih zubića su bliže površini i ako do karijesa dođe, vrlo brzo će doći i do živca, a svi znamo kako se osjećamo kad zub boli. Stoga je higijena zuba, od najranijih dana, ključna za očuvanje oralnog zdravlja. Za roditelje djece koja ne žele prati zube, čine to pogrešno ili se boje odlaska k zubaru, subota, 19. rujna, izvrsna je prilika da jednom zauvijek “razbijete" te strahove. Naime, u sklopu Family daya, kojeg povodom obilježavanja Europskog tjedna mobilnosti u subotu, 19. rujna, od 10 do 14 sati, na zagrebačkom Zrinjevcu organiziraju Adria Media Zagreb i portal Roditelji.hr te Gradski ured za gospodarstvo, energetiku i zaštitu okoliša, najpoznatiji stručnjak za oralno zdravlje - Curaprox - imat će svoj edukativni korner.

Na ovogodišnjem Family danu CURAPROX će staviti naglasak na važnost upotrebe mekanih zubnih četkica. Maleni posjetitelji Zrinjevca moći će sudjelovati na edukativnim radionicama pravilnog četkanja zuba s CURAPROX četkicama i provjeriti svoja umijeća te naučiti kako održati zube i desni zdravima cijeloga života.

Švicarska tvrtka CURADEN AG, pionir je na području razvoja proizvoda za održavanje oralne higijene i individualne dentalne preventive. U suradnji s brojnim dentalnim stručnjacima stvoreno je pravo bogatstvo znanja o različitim tehnikama čišćenja zuba, dentalnoj higijeni i proizvodima koji kombiniraju istinsku korist s užitkom – a koji su istovremeno prihvatljivi,  učinkoviti i atraumatski. Robna marka CURAPROX sadrži upravo takve proizvode, koji su stvoreni samo s jednim ciljem: doživotno očuvati zdravlje zuba i desni. Najpoznatiji proizvodi iz CURAPROX linije proizvoda su zubne četkice, posebice CURAPROX CS 5460 ”ultra soft”.

Za razliku od običnih četkica koje na svojoj glavi imaju 500-800 vlakana, CURAPROX ultra soft sadrži čak 5460 posebno tankih CUREN® vlakana. Gusto poredana vlakna na glavi CS 5460 četkice osiguravaju temeljito i besprijekorno čišćenje svih površina zuba (pa i onih skrivenih uz rub zuba i desni), bez oštećivanja mekih zubnih tkiva. Uz zubne četkice za odrasle, CURAPROX u svojoj širokoj paleti proizvoda za održavanje oralne higijene ima i one namijenjene najmlađima. Dječje zubne četkice CURAPROX CURAkid  i CURAPROX CS smart zajedno sa svojim gustim i mekanim CUREN® vlaknima mališanima osiguravaju nježno, zabavno i učinkovito četkanje.

Dođite s djecom i prijateljima na Family Day u subotu od 10 do 14 sati i uživajte u bogatom programu: nastupima dječjih zborova Zagrebački anđeli i Zagrepčanke i dečki, plesnom programu, predstavama za djecu, edukativnim i kreativnim radionicama… Cilj Family Daya jest povezati obitelj te im pružiti ideje i savjete, kao i motivaciju za što kvalitetnije druženje u prirodi. Jer, super je kretati se, baviti se sportom i živjeti zdravo, biti odgovoran prema vlastitom tijelu, dobrom zdravlju i pravilnoj prehrani, kao i brinuti se o planetu Zemlji.

Program Family day-a:

10.15 - 11.00 h Dječji zbor Kikići i genijalci

11.00 - 11.40 h Dječji zbor Zagrebački anđeli

11.45 - 12.00 h Povorka Međunarodni festival kazališta lutaka

12.00 - 12.15 h Glazbeni nastup Jure Brkljača

12.15 - 12.55 h Dječji zbor Zagrepčanke i dečki

12.55 - 13.20 h Predstava Pavao i njegov glavao (Gradsko kazalište Žar ptica)

Tekst: D. P.
Fotografije: press

Tagovi: , , , , , ,

Vezano uz temu

Ayurvedske biljne pasta za zube za potpunu oralnu higijenu

Himalaya je tvrtka koja u svojim proizvodima već…

#familyday2020

Kako nam je bilo na najboljoj obiteljskoj zabavi u gradu?

Zagrebačka "špica" bila je u znaku Family Daya.…

Kvalitetno vrijeme za obitelj: 'kapital' za sretan život

Family day na Zrinjevcu ispunio je očekivanja i…

Pročitajte i:

njega beba

Znate li kako treba njegovati intimno područje djevojčica, a kako dječaka?

Različita građa spolnih organa djevojčica i dječaka zahtijeva i malo drukčije pristupe u njezi

Saznajte raste li vaše dijete na zdrav način i koliko će biti visoko kad naraste

Stručnjaci upozoravaju kako je upravo zastoj u rastu prvi simptom bolesti! Znate li koliko često…

Glumica otkrila da joj sin boluje od cerebralne paralize

"Slutila sam da nije sve OK; puno je plakao, ruke su mu bile ukočene, nije…

upala mokraćnih puteva kod djece

Upala mokraćnih putova kod djece

Urinarne infekcije češće pogađaju djevojčice jer je njihova mokraćna cijev kratka, ravna i široka te…