Heidi Klum: “Za svaki popijeni sok od svježeg voća djeci dam po dolar”

Heidi Klum motivira svoju djecu

Zanosna manekenka Heidi Klum od početka godine ima novu taktiku kojom djecu, osmogodišnju Leni, godinu dana mlađeg Henryja, šesto godišnjeg Johana i 3 godine staru Lou uspijeva nagovoriti da jedu isključivo zdravu hranu.

– Nikada nisam puno pazila na prehranu i na dijete. Počekom ove godine donijela sam odluku da se to mora promjeniti i da ćemo svako jutro započeti uz čašu svježe cijeđene naranče. Osim toga nastojim raditi svježe sokove za svoju djecu, od banane, kivija, jabuke, limuna, a dogovorila sam se s njima da ću ima svaki put kad to popiju u njihovu kasicu prasicu staviti po jedan dolar. To za sada odlično funkcionira i moram priznati da sam zadovoljna konačnim rezultatom. A moja su djeca do sada uspjela prikupiti i pozamašnu svotu novca u svojoj kasici – pojasnila je 39-godišnja Heidi za američko izdanje časopisa OK! te dodala kako joj je zdravlje djece na prvome mjestu pa ne vidi ništa loše u tome da im daje novac kako bi ostavarila svoj naum.

– Roditelj mora biti kreativan kako bi dobio ono što želi. Bitno je samo da je konačni rezultat, koji je naravno dobar za djecu, ostvaren. No lagala bih kada bi rekla da nekada ne posegnemo za nezdravaom hranom, ali ne treba biti isključiv prema tim stvarima. Ako nam se jede hamburger priuštim nam ga, ali naravno to se ne ponavlja često – zaključila je lijepa Heidi.

Tekst: Jadranka Tomić, Story.hr
Foto: Getty Images

Pročitajte i:

dijete koje se pretjerano oslanja na roditelja

Živite li život svoje djece? Što sve moraju znati helikopter-roditelji?

Termin helikopter-roditelji populariziran je početkom 2000-ih, a odnosi se na roditelje koji u stopu prate…

Meghan otkrila kakav je Harry tata

Svoj život drže u strogoj tajnosti, no bivša vojvotkinja od Sussexa ipak nije odoljela pohvaliti…

3 načina kako se bez kazni i vike nositi s nepoželjnim ponašanjem djeteta

Disciplinirati znači podučiti, kaže Glorija Peranić, naša kolumnistica i prva hrvatska edukatorica po principima pozitivne…

zašto djeca udaraju i ponašaju se agresivno?

Zašto djeca udaraju?

Pet je bioloških i razvojnih karakteristika koje doprinose agresivnom ponašanju djece. Kako ih prepoznati i…