Pogledajte koja beba je dobila najviše glasova i koje je nagrade osvojila

Od pristigle 132 fotografije slatkih beba za mjesec lipanj dobili smo pobjednika koji je dobio najviše glasova publike.




Josip Valjetić, Zagreb, 12 mj.


Glasova: 1921







NAGRADE ZA POBJEDNIKA:



1. Godišnja pretplata na časopis Moje dijete





2. Mjesečna nagrada sponzora BABY CENTER





CLEMMY KOCKICE


Specijalno dizajnirane, mekane kocke namijenjene su djeci od 18 i više mjeseci. Jednostavne za slaganje, kocke omogućuju potpuno bezbrižnu i sigurnu dječju igru. Idealne su za razvoj finih motoričkih funkcija, koordinacije oka i ruke, kreativnosti i dječje mašte.





Počelo je prikupljanje fotografija za Bebu srpnja


Pozivamo vas da počnete slati fotografije za sljedeći mjesec. Vaše fotografije ćemo primati do 15. srpnja, objavljivati ih kako će pristizati te 20. srpnja ponovno krećemo u glasovanje. Veselimo se svim slatkim bebama koje nam se priključe u natjecanje za Bebu srpnja!



Još par naputaka



  • Svi koji su već sudjelovali u natječaju bilo za Bebu travnja, svibnja ili lipnja (osim pobjednika), imaju pravo natjecati se i dalje, samo je potrebno poslati fotografiju bebe sa svim potrebnim podacima! Može biti ista fotografija, ali je morate ponovo poslati!




Svim roditeljima koji su nezadovoljni načinom glasovanja želimo poručiti da nema načina da se spriječi prikupljanje prijatelja preko Facebooka niti smo mi u poziciji da to radimo. Glasovi koji su nam pristizali svi dolaze s različitih IP-adresa te nije ništa sporno što se tiče samog glasovanja. Na kraju pobjeđuje ona beba čiji su prijatelji najviše puta glasovali.






U slučaju da ne želite sudjelovati u natječaju za Bebu srpnja, a mail sa slikom ste već poslali, molimo da nas obavijestite o odustajanju i sliku nećemo objaviti odnosno maknut ćemo je, ukoliko smo je već objavili.







VELIKA GLAVNA NAGRADA



Pored fotografiranja za naslovnicu časopisa Moje dijete, sveukupna pobjednica natječaja Vaša beba na našoj naslovnici dobit će ovu vrijednu


GLAVNU NAGRADU:





KOLICA MUTSY EVO – MPC 2.299,99 kn



Šetnja s vašom bebom u Mutsy kolicima jednaka je šetnji po oblacima





Praktična za vas i udobna za vašu bebu, Mutsy kolica imaju prostrano sjedalo koje se može okretati u oba smjera, a potpora za noge može se prilagoditi po visini. Ručka kolica prilagodljiva je vašoj visini, a kolica se sklapaju vrlo jednostavno - sa i bez sjedala. Prednji kotači okreću se u svim smjerovima, a mogu se i zakočiti – sve prema vašoj potrebi i vrsti terena. Ako je potrebno, kotače jednostavno skinete – jednim pritiskom na gumb. I uz sve to kolica su vrlo lagana.