UVJETI NATJEČAJA:

I. Svaki natjecatelj na natječaj može poslati najviše pet fotografija. U obzir će se uzimati fotografije djece koja nisu starija od godišta 2011. Svaki mjesec Ocjenjivačka komisija odabrat će fotografije koje zadovoljavaju uvjete ovog natječaja i objaviti ih na internetskoj stranici www.roditelji.hr na kojoj će među svim prispjelim fotografijama posjetitelji stranice birati najbolje fotografije.‬

Online glasovanje će trajati svaki mjesec od 20. do 30., odnosno 31. u mjesecu.

Svaki se glasač prije uključivanja u glasovanje treba prethodno ulogirati na svoj Facebook profil i tek tada može pristupiti glasovanju.

Svakodnevno glasač može glasovati za više fotografija, ali samo jedanput na dan za svaku pojedinu fotografiju.

Početkom svakog mjeseca biti će odabrana beba mjeseca - travnja, svibnja, lipnja, srpnja, kolovoza i rujna - koja će biti objavljena na internetskoj stranici: www.roditelji.hr. Sve bebe koje budu proglašene bebom jednog mjeseca (travanj – rujan) ulaze u završni krug natjecanja za NAJSLAĐU BEBU 2013. od 7. – 21. listopada 2013. Objava pobjednika/ce natječaja biti će 22. listopada 2013. Snimanje bebe za naslovnicu magazina Moje dijete održat će se prema dogovoru s roditeljima, a prema terminu od 25. listopada do 15. studenoga 2013.

II. ‪Natjecatelji su dužni poslati fotografije u elektronskom (digitalnom) obliku, na temu „NAJSLAĐA BEBA 2013“ na adresu urednistvo@roditelji.hr

III. Fotonatječaj traje od 2. travnja do 22. listopada 2013.‬

IV. Fotografije možete slati svaki mjesec, od 1. do 15. u mjesecu.‬

V. Dobitnici nagrade predaju organizatoru isključivo i neograničeno (prostorno i vremensko) pravo korištenja i pravo prerade fotografija i njihovo korištenje.‬

Fotografije se šalju elektronskom poštom na adresu urednistvo@roditelji.hr. Pripazite da fotografije djece koje šaljete budu primjerene objavljivanju u javnom mediju. Uredništvo portala Roditelji.hr i magazina Moje dijete zadržava pravo neobjavljivanja fotografija koje smatra neprimjerenim ili vulgarnim.

Jednom poslane i objavljene fotografije u proteklom mjesecu (do 15. u mjesecu) ne ulaze u natjecanje za sljedeći mjesec. Želite li sudjelovati ponovno u natjecanju za sljedeći mjesec, ponovo pošaljite fotografiju!

VI. ‪Uz fotografije je potrebno poslati i sljedeće informacije:‬

· ime i prezime jednog roditelja:

· ime i prezime djeteta:

· datum rođenja djeteta‬, starost u mjesecima:

· spol djeteta:

. adresa stanovanja:

. adresa elektorničke pošte:

· ‪broj telefona za kontakt:‬

Fotografije koje neće imati sve potrebne podatke nećemo uzeti u obzir za natjecanje!

VII. ‪Glasovanje za najslađu bebu mjeseca održat će se svaki mjesec od 20. – 30., odnosno 31. u mjesecu. Beba koja je u tom razdoblju dobila najviše glasova proglašava se pobjednicom. Odabrana Beba travnja, svibnja, lipnja, srpnja, kolovoza i rujna bit će objavljena na internetskoj stranici: www.roditelji.hr.

VIII. ‪Sve fotografije beba pobjednika/ca mjeseca biti će uključene u završno natjecanje za Najslađu bebu 2013.‬

IX. ‪NAGRADE:‬

GLAVNA NAGRADA: PROFESIONALNO FOTOGRAFIRANJE ZA NASLOVNICU MAGAZINA MOJE DIJETE prosinac 2013. godine + sponzorski paket proizvoda.

MJESEČNA NAGRADA : svaka izabrana beba mjeseca dobiva: paket proizvoda + godišnju pretplatu na časopis Moje dijete.

X. ‪Pravo na sudjelovanje imaju sve pravne i fizičke osobe RH. Svi sudionici natječaja slanjem fotografija svog djeteta pristaju na navedena pravila kao i na konačnu odluku ocjenjivačke komisije.‬

XI. ‪Adria Media Zagreb d.o.o. zadržava pravo korištenja objavljenih sadržaja u promotivne svrhe portfolia Adria Media Zagreb d.o.o..‬

* Slanjem fotografije roditelj pristaje da se slika djeteta objavi na stranici Roditelji.hr

* Slanjem fotografije roditelj pristaje da dijete bude izabrano za slikanje za naslovnicu, sudjeluje na snimanju i bude objavljeno na naslovnici časopisa Moje dijete.

* Troškovi puta, dolaska i smještaja roditelja i djeteta u Zagrebu radi snimanja COVERA snose roditelji!

XII. Slanje fotografija i glasovanje će se odvijati na sljedeći način:

Slanje fotografija od 2. do 15.4. - GLASOVANJE - od 20. do 30.4.

Objava Bebe travnja 3.5!

Slanje fotografija od 1. do 15.5. - GLASOVANJE - od 20. do 31.5.

Objava Bebe svibnja 3.6.!

Slanje fotografija do 1. do 15.6. - GLASOVANJE - od 20. do 30.6.

Objava Bebe lipnja 1.7.!

Slanje fotografija do 1. do 15.7.- GLASOVANJE - od 20. do 31.7.

Objava Bebe srpnja 2.8.!

Slanje fotografija do 1. do 15.8. - GLASOVANJE - od 20. do 31.8

Objava Bebe kolovoza 2.9.!

Slanje fotografija do 1. do 15.9. - GLASOVANJE - od 20. do 30.9.

Objava Bebe rujna 1.10.!

Sve bebe koje budu proglašene bebom jednog mjeseca (travanj – rujan) ulaze u završni krug natjecanja za NAJSLAĐU BEBU 2013. od 7. – 21. listopada 2013. Objava pobjednika/ce natječaja biti će 22. listopada 2013.

Roditelji.hr