Drage moje,

evo nas tjedan dana do Božića! Vrijeme je proletilo brzinom svjetlosti, a tako nam se čini kad se zabavljamo, kad uživamo!

U subotu sam bila kod moje Ide na tretmančićima, i ta me curka po tko zna koji put oduševila! I iznenadila, i raspekmezila, i nasmijala i zabavila!
Da, da, ona je u stanju u 2 sata izazvati sve te emocije u vama! Neponovljiva osoba, i najiskrenije mogu reći da mi je bilo pravo zadovoljstvo upoznati ju!
I staviti se u njezine vješte ruke ;)



Toplo ju preporučam svima koji planiraju doći u Murad - samo na porti tražite Idu. I iznenadit ćete se s kojim će veseljem i razigranošću ona doslovce dotrčati do vas, poželjeti vam najtopliju moguću dobrodošlicu (sa neizostavnim osmijehom od uha do uha - jer takva je Ida!)! Objasnit će vam sve što vas zanima, pokazati sve što trebate znati, a nakon svega toga o vama pričati o čemu god poželite - poslu, obitelji, vremenskim prilikama i neprilikama, odgoju djece, Micici (na vama je da saznate tko je legendarna Micica), politici, filmovima, odlasku u teretanu i penjanju po stijenama! Curka ima puuuuno interesa, zanimljiva je, svaka sekunda provedena kod nje neće vam proteći u tišini (osim ako vi to baš ne želite)!

Da mogu, ja bi si Idu ponijela doma - eto, rekla sam to naglas, odnosno napisala :D

Jučer je i teretana odrađena. I to stvarno odrađena, nisam se štedila pošto smo ušli u zadnjih tjedan dana programa Fit mama i želim dati sve od sebe da još koji gram ode dolje!
Društvo mi je pravila moja Dubravka, koja na žalost još uvijek nije dobila svoje fotografije sa vjenčanja, pa ovim putem molim njezinog fotografa (a znam da čita ovo!) da fotkice čim čim prije isporuči jer mene znatiželja ubija sad već opako! Želim vidjeti kako mi je kolegica uživala na svoj i Anin "D dan" :)

A da vi drage moje vidite Dubravku! Žena je jučer na traci za trčanje juuuurila! Bila ne neulovljiva i nezaustavljiva, i kad je otrčala nije skidala osmijeh sa lica, i samo je rekla - Kako mi je ovo trebalo :)

Ooooo, da, Dubravka je skužila da zapravo i njoj dobro dođe par sati tjedno maknuti se iz kuće, odraditi trening i napuniti baterije! Samo mi je drago da je njoj trebalo puno puno manje nego meni da dođe do te spoznaje (Daniel ima 20 mj, a njezina Ana tek 4 mjeseca)!

Žena je pravi zmaj!

Posebno se radujem ponovnom susretu sa nutricionisticom Romanom, baš me zanima što će joj o meni ovoga puta iščitati ona njezina famozna vaga, koja mi je prije 5 i pol tjedana osim kilaže odredila i udio mišića u tijelu, vode, masti i svega ostaloga bitnoga! E pa izazvat ću tu istu vagu da me "odmjeri" još jednom, sigurna sam da sam napredovala. Sad je samo pitanje koliko :)

Baš sam jučer rekla Dubravki da ja obožavam izazove, a cijeli ovaj Fit mama program za mene je bio izuzetan izazov i avantura!
E sad je došlo vrijeme da se prikažu rezultati - i ja im se stvarno radujem :)

Drage moje, u srijedu je zadnji trening (i za mene još jedan susret sa Idom, idem riješit šumu od svojih obrva), a u četvrtak pedikura.
Dojmove prenesem vrlo vjerojatno u petak i po posljednji put Vam Vam napišem još pokoju rečenicu o Fit mami.

Sve vas pozdravljam, bacam se na posao!


Alex